eFotbal

Perspektivní zboží, po kterém na přestupovém trhu pošilhávají Rudí ďáblové z Old Trafford

Perspektivní zboží, po kterém na přestupovém trhu pošilhávají Rudí ďáblové z Old Trafford
Perspektivní zboží, po kterém na přestupovém trhu pošilhávají Rudí ďáblové z Old TraffordFlashscore
Manchester United by se rád vrátil na trůn v Premier League a letošní sezona nasvědčuje, že aktuální kádr má potenciál o titul bojovat. Konkurence na Ostrovech je však velká a je nutné reagovat na posilování dalších anglických obrů. I proto se lze domnívat, že i v zimě či po tomto ročníku budou Rudí ďáblové zbrojit a lákat do svých řad perspektivní tváře. O kterých se aktuálně na Ostrovech spekuluje?
Reklama
Reklama
3) Yves Bissouma (Brighton)

Záložník Brightonu je pro mnohé možná překvapivým jménem, ale poslední dva roky se v Anglii prezentuje úžasnými výkony, které neunikly pozornosti ani Manchesteru United. První oťukávání proběhlo již pár týdnů zpět, nějaká nabídka by mohla padnout již v lednu, ale předpokládá se, že by Bissouma mohl na na Old Trafford zamířit až v letě.

2) Kieran Trippier (Atlético Madrid)

Další zajímavé jméno, které by Rudé ďábly nemuselo vyjít draho. Anglický obránce byl spojován s přesunem do Manchesteru již během letošního léta, ale Los Rojiblancos nechtěli svou hvězdičku ze svých řad propustit. Po této sezóně mu však v Madridu končí smlouva a na Old Trafford by mohl zamířit zdarma. Pokud se rozhodně neprodloužit současný kontrakt, je zřejmé, že jej bude chtít aktuální mistr La Ligy prodat již v lednu.

1) Declan Rice (West Ham)

V minulé sezoně se Kladiváři postarali o velké překvapení, proto se dalo očekávat, že jejich hvězdy bude na přestupovém trhu zájem. Podle nedávných zpráv na Ostrovech dokonce Manchester United označil Declana Riceho za svůj hlavní cíl pro nadcházející okna. West Ham si jej cení na sto milionů liber, což mnohé zájemce odradilo, ale pokud si anglický záložník i v tomto ročníku Premier League povede dobře, nemělo by být problémem tuto částku v londýnském klubu složit.

Zdroj: tribalfootball.com