eFotbal

Pilař pojede na zlínskou Letnou jen na výlet: Snášet to budu blbě. Budu držet palce a věřím, že to zvládneme

Pilař pojede na zlínskou Letnou jen na výlet: Snášet to budu blbě. Budu držet palce a věřím, že to zvládneme
Pilař pojede na zlínskou Letnou jen na výlet: Snášet to budu blbě. Budu držet palce a věřím, že to zvládnemeFlashscore
Jablonec stále nemá jistotu, že se vyhne baráži o udržení. Může za to nedávná remíza proti celku Bohemians 1905, který dokázal vyrovnat z poslední akce utkání.
Reklama
Reklama

Jedna z nejhezčích tref kariéra Václava Pilaře tak byla zelenobílým vesměs k ničemu a ve Zlíně, který má za sebou dělbu bodů s Pardubicemi, si nebudou moci dovolit odejít poraženi...

Velezkušený středopolař měl těsně po závěrečném hvizdu strašné pocity. "Mrzí nás, že jsme pár momentů před koncem udělali chybu. Byli jsme deset vteřin od stoprocentní záchrany. Teď nás to bolí. Zároveň jsme si ale v kabině řekli, že máme poslední zápas a do něj půjdeme na sto procent a neprohrajeme ho," ozřejmil na stránkách sport.cz exreprezentant ze Střelnice.

Sám ale v pětatřicátém kole svému mužstvu nepomůže. Protože se vyžlutil, o víkendu bude střetu na moravské Letné přihlížet jen jako divák.

"V zápase jsem si to neuvědomoval. Nevím, kdy jsem dostal kartu, nějakých pět minut před koncem. Šel jsem do skluzu a zvednul jsem trochu nohy. Předtím jsem tam nadával na zákrok od hráče Bohemky. Udělal jsem to samé a bohužel dostal žlutou, asi oprávněnou. Snášet to budu blbě. Pojedu se jen podívat. Budu držet palce a věřím, že to zvládneme," zakončil na sport.cz třiatřicetiletý rodák z Chlumce nad Cidlinou, jehož tržní cena je podle transfermarkt.com nějakých 10 milionů korun.

Vymění Bah Prahu za Lisabon a stane se kolegou Vertonghena či Weigla? Benfica už údajně zahájila jednání

Zdroj: sport.cz