eFotbal

Plechatý si U Nisy na nic nestěžuje: Hned jsem poznal, že je to v partě super nastavené. Kabina je cíl k úspěchu

Plechatý si U Nisy na nic nestěžuje: Hned jsem poznal, že je to v partě super nastavené. Kabina je cíl k úspěchu
Plechatý si U Nisy na nic nestěžuje: Hned jsem poznal, že je to v partě super nastavené. Kabina je cíl k úspěchuFlashscore
I když měl být mladý letenský stoper Dominik Plechatý původně zapůjčen v mladoboleslavském trikotu, nakonec se rozhodl vydat za Lubošem Kozlem a do konce stávajícího ročníku ho čeká mise pod Ještědem.
Reklama
Reklama

Jak probíhal kontakt s libereckou adresou? „Když se mi ozval pan trenér Luboš Kozel, s nímž jsem spolupracoval už v mládežnických reprezentacích, nabídka mě okamžitě lákala. Jak trenéra znám, tak vím, jaký je a naopak. Byl jsem si jistý, že jde o dobrý krok,“ přiznal na webu fcslovanliberec.cz perspektivní střední obránce.

Zatímco Boleslav je v první polovině tabulky, Slovan je poslední, což se před rozjezdem nové sezony rozhodně nečekalo. „Je to určitě výzva, protože se Liberci nepovedl začátek ligy. Doufám, že pomůžu tým dostat ze dna a naopak Slovan pomůže mně v herních zkušenostech a vytížení, které jsem v Boleslavi tolik nedostával. Věřím, že zabojuji o základní sestavu a půjdeme jen nahoru,“ přidal na klubovém webu někdejší mládežnický reprezentant.

Jistotu pobytu mezi jedenácti vyvolenými ale zatím nemá. „Musíme všichni makat na tréninku a říct si o základní sestavu, pak už to bude o trenérově rozhodnutí,“ ozřejmil na fcslovanliberec.cz zadák, pro něhož není podještědská kabina žádnou velkou neznámou. Několik hráčů zná z kádru Sparty nebo mládežnických výběrů. „Hned jsem poznal, že je to v partě super nastavené. Kabina je cíl k úspěchu," zakončil Plechatý.

Na sparťanské soupisce pro EL figurují Kotek i Minčev. Vitík, Karabec a Hložek chybí, což ovšem nic neznamená

Zdroj: fcslovanliberec.cz