eFotbal

Plzeň našla bleskově náhradu za Chorého, Brazilec už letí do Česka. Viktoria musela připlatit

Plzeň našla bleskově náhradu za Chorého, Brazilec už letí do Česka. Viktoria musela připlatit
Plzeň našla bleskově náhradu za Chorého, Brazilec už letí do Česka. Viktoria musela připlatitFlashscore
Bulharská média mají jasno, Brazilec Ricardinho se stane posilou Viktorie Plzeň. Přestup třiadvacetiletého útočníka Levski Sofia by se měl dotáhnout velmi brzy, hráč prý už míří do Česka. „Ricardinho dnes podle všeho odletí do Česka, aby dokončil svůj přesun do Plzně,“ napsal na sociální síti X novinář Metodi Shumanov, který dodal, že se už hráč v bulharském klubu se všemi rozloučil, což napovídá jeho stěhování do Viktorie.
Reklama
Reklama

Do Bulharska na oplátku zamíří z plzeňské kasy jeden milion eur, tedy necelých 25 milionů korun. To je, podle informací efotbal.cz čtvrtina sumy, za kterou odchází z Viktorie útočník Tomáš Chorý do pražské Slavie. Tvrdí to i iSport.cz.

Pravděpodobně právě Chorého odchod za zmiňovanou sumu dal do pohybu i další přestup. Bulharský klub totiž dle tamních médií trval na odstupném ve výši milionu eur a nehodlal slevit. Původní plzeňská nabídka údajně byla ve výši 650 tisíc eur, ale na ni bulharský klub nekývl.

Do Česka tak přichází někdejší hráč brazilského Gremia. V Bulharsku zaznamenal dvacet branek v 56 zápasech.

Kádr šijeme Trpišovskému na míru, odejít nemusí nikdo, říká Tvrdík. Chorého schválil Bořil, Kinský má zalepit díru po Staňkovi