eFotbal

Plzeňská zimní klasika. V přípravě čeká na Viktorii šest soupeřů i soustředění ve Španělsku

Plzeňská zimní klasika. V přípravě čeká na Viktorii šest soupeřů i soustředění ve Španělsku
Plzeňská zimní klasika. V přípravě čeká na Viktorii šest soupeřů i soustředění ve ŠpanělskuFlashscore
V pátek 5. ledna odstartuje přípravu na druhou část FORTUNA:LIGY Viktoria Plzeň. Přípravu momentálně třetí tým české nejvyšší soutěže absolvuje v domácích podmínkách, následně vyrazí tým trenéra Miroslava Koubka na herní kemp do španělského Benidormu.
Reklama
Reklama

Na úvod Koubek se svým realizačním týmem pro své svěřence nachystal tradiční funkční testy, které budou na programu hned první den a ještě v sobotu 6. ledna. Pak se již Plzeňští přesunou na hřiště.

První fázi přípravy zpestří tři zápasy. Viktorka v nich postupně nastoupí proti Viktorii Žižkov, Sencu Doubravka a pražské Dukle. „Hrát by se mělo v Luční ulici, samozřejmě však musíme také reagovat na případné změny počasí. Fanoušky však vždy budeme s předstihem informovat jak o místě, tak i času výkopu těchto přípravných duelů,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Frankfurt ohlásil posilu, Durosinmi to není. Bundesligový klub přivábil hráče z Manchesteru United

Druhou fázi přípravy stráví viktoriáni na herním kempu v Benidormu, kam tým odlétá v pondělí 22. ledna. Ve Španělsku jsou v plánu opět tři přípravné duely, jména soupeřů jsou v tuto chvíli v jednání. Domů do Plzně se tým vrátí ve čtvrtek 1. února a bude se chystat na první mistrovský zápas, kterým bude v sobotu 10. února domácí ligový duel s Mladou Boleslaví.

Osmifinále Konferenční ligy, do kterého se Viktorka přímo kvalifikovala, je na programu v termínech 7. a 14. března s tím, že první duel odehrají Západočeši venku a odvetu v Doosan Areně o týden později. Jméno soupeře se Plzeň dozví při losu ve švýcarském Nyonu v pátek 23. února.

Program zimní přípravy Viktorie Plzeň:5. ledna: začátek přípravy (fyzické testy)13. ledna: Plzeň - Žižkov,17. ledna: Plzeň - Doubravka20. ledna: Plzeň - Dukla Praha22. ledna - 1. února: soustředění ve Španělsku (v plánu tři utkání).

Velký přestup se blíží, Slavia se plácne přes kapsu, v Norsku si vyhlédla obránce