eFotbal

Plzeňský Bílek nabádá ke zodpovědné přípravě na odvetu: Ještě není vůbec nic hotového

Plzeňský Bílek nabádá ke zodpovědné přípravě na odvetu: Ještě není vůbec nic hotového
Plzeňský Bílek nabádá ke zodpovědné přípravě na odvetu: Ještě není vůbec nic hotovéhoFlashscore
Jak se líbilo těsné plzeňské vítězství 2:1 nad běloruským Dynamem Brest hlavního trenérovi západočeské družiny Michalu Bílkovi?
Reklama
Reklama

Své hodnocení rozdělil spolupracovník Pavla Horvátha na první a druhé dějství, s tím, že spokojen byl jen a pouze s prvními pětačtyřiceti minutami...

"První poločas byl poměrně slušný, dali jsme i dva góly. Pak měl ze začátku druhé půle šanci Beauguel, kterou jsme neproměnili. Soupeř následně začal být aktivnější, lépe držel balon a druhá půle se nám nepovedla vůbec. Z celého zápasu jsme ale měli vytěžit víc,“ přednesl po závěrečném hvizdu někdejší kouč Kazachstánu i Astany.

V odvetě druhého předkola Evropské konferenční ligy v arménském Jerevanu čeká na Viktorii evidentně ještě dost práce. A taky pořádné horko.

"Bude to pro oba stejné. Musíme se na tento zápas připravit zodpovědně, protože není vůbec nic hotového. Vyhráli jsme 2:1, ale my chceme hlavně postoupit do dalších předkol, a proto musíme být lepší,“ uzavřel své stručné hodnocení ostřílený šéf Hlavatého, Šulce a spol.

Zklamání na úvod Konferenční ligy: Plzeň se utrápila k výhře, Slovácko v závěru padlo

Zdroj: fcviktoria.cz