eFotbal

Po Marcelovi dává sbohem Realu také Isco. Hazard? Ten fanoušky přímo šokoval

Po Marcelovi dává sbohem Realu také Isco. Hazard? Ten fanoušky přímo šokoval
Po Marcelovi dává sbohem Realu také Isco. Hazard? Ten fanoušky přímo šokovalFlashscore
Brazilský obránce Marcelo se s Realem Madrid rozloučil tím nejlepším způsobem, triumfem v Lize mistrů. Navíc se stal klubovým rekordmanem v počtu titulů. S královským klubem jich nasbíral neskutečných 25. V Realu nebude pokračovat ani Španěl Isco. Naopak Hazard by rád restartoval kariéru.
Reklama
Reklama

„Jsem velmi šťastný. Moje rodina je šťastná a užívá si semnou tyto momenty vítězství. Vím, že tohle nebyl můj poslední den v Realu Madrid. Jednoho dne se vrátím, protože jsem prostě patřím. Nyní mě ale ještě čeká pár let hraní fotbalu v jiném týmu. Jak jsem ovšem řekl, jsem šťastný, zažil jsem na tomto stadionu několik nezapomenutelných a unikátních nocí. Odcházím s pocitem, že jsem zde splnil svou povinnost,“ citoval web bilybalet.cz slova Marcela z oslav na Barnabéu.

Isco přišel do „Los Blancos“ v roce 2013 jako jeden z největších španělských talentů. V dresu „Bílého baletu“ nastoupil k 356 utkáním a získal úctyhodných 19 trofejí, na kterých se podílel 53 góly a 56 asistencemi.

Během oslav si také vzal mikrofon Eden Hazard a svým vzkazem možná fanoušky až šokoval. „Madridistas, jsem zde tři roky, tři roky plných zranění a různých trápení. Poslední dvě sezony pro mě byly opravdu velmi těžké a vy jste mě i tak stále podporovali. Příští sezona bude moje, v příští sezoně pro vás udělám všechno,“ konstatoval Belgičan, jehož slova publikoval web bilybalet.cz.

Zdroj: marca.com, bilybalet.cz