eFotbal

Pochettino si již dělá seznam posil! Koho chce do Chelsea přivést?

Pochettino si již dělá seznam posil! Koho chce do Chelsea přivést?
Pochettino si již dělá seznam posil! Koho chce do Chelsea přivést?Flashscore
Nový kouč, nové posily? Tato rovnice bude v létě platit i na Stamford Bridge, kde se vlády ujme Mauricio Pochettino. Chelsea má sice k dispozici obrovské zdroje, ale v poslední době se jí nedaří přetavit vynaložené finanční prostředky v úspěchy na hřišti. Změnit to má právě argentinský kouč. Koho by mohl za pár měsíců podle goal.com v kabině přivítat?
Reklama
Reklama

Prvním na seznamu vytipovaných posil je útočník Harry Kane, se kterým se Pochettino potkal během společného angažmá v Tottenhamu Hotspur. Pokud pomineme Erlinga Haalanda, tak je Kane pro Pochettina nejlepším forvardem Premier League.

Dlouhodobě se mluví o tom, že Blues potřebují nového brankáře. Tím by se mohl stát mistr světa Emiliano Martinez. Ten má již potřebné zkušenosti s Premier League, které sbírá v Aston Ville. Rád by si ovšem vyzkoušel evropské poháry a těch se v kádru Villans minimálně příští rok nedočká. V Chelsea by tomu nebylo jinak, ale přeci jen ambice obou klubů jsou dost odlišné.

Dalším Argentincem, který před pár měsíci v Kataru získal trofej nejcennější a o něhož má londýnský celek zájem, je Alexis Mac Allister. Ten by se tak v záloze mohl potkat se svým parťákem z reprezentace Enzem Fernandezem.

Zajímavým jménem je také Moises Caicedo hájící barvy Brightonu. O něm se už v Chelsea bavili v lednu, když se zdálo, že se nepodaří dotáhnout přestup Fernandeze. Nyní to vypadá, že by ovšem i on mohl tímto směrem zamířit.