eFotbal

Podcast: Chelsea selhává, bojuje se o Premier League. Bude Luiz Arsenalu chybět?

Podcast: Chelsea selhává, bojuje se o Premier League. Bude Luiz Arsenalu chybět?
Podcast: Chelsea selhává, bojuje se o Premier League. Bude Luiz Arsenalu chybět?Flashscore
Prohrané pohárové finále a špatná forma Chelsea, důkladný rozbor druholigových soubojů o postup mezi elitu a analýza kontroverzního Davida Luize. To jsou témata nové epizody fotbalového podcastu Kontrapresink.
Reklama
Reklama

Měli mít pohár, ale mají jen oči pro pláč. Chelsea ve finále anglického poháru proti Leicesteru selhala a triumf překvapivě slaví Lišky. Proč se Blues v zápase nedařilo? A poškodil je rozhodčí, když brance Leicesteru předcházelo hraní rukou a naopak Chillwellův vyrovnávací gól zhatil jen těsný ofsajd? 

Výkonu londýnského týmu i vyhlídkám na nejbližší budoucnost, kde Chelsea čeká boj o umístění v nejlepší čtyřce i velkolepé finále Ligy mistrů proti Manchesteru City, se důkladně věnuje první část pořadu.

Řeč ale přišla i na druhou nejvyšší soutěž. V pondělí večer startuje v Anglii play off, které rozhodne o tom, který ze čtyř postoupivších celků si příští rok zahraje slavnou Premier League. Bude se ze vstupenky mezi elitu radovat Brentford, Bournemouth, Barnsley nebo Swansea? 

A podrobně jsme rozebrali i dva kluby, které už mají místo v nejvyšší soutěži jisté. Co předvedou Norwich a Watford po bleskurychlé návratu do Premier League? Ustálí se v elitní společnosti, nebo za rok pomažou zase o patro níže?

V poslední části epizody se pak věnujeme oznámenému odchodu stopera Davida Luize z Arsenalu. Je tato zpráva pro severlondýnský tým požehnáním, nebo bude brazilský enfant terrible mužstvu Mikela Artety scházet? 

Fotbalový pořad Kontrapresink poslouchejte na Spotify, Apple Podcasts či Google Podcasts