eFotbal

Podílel se na hradecké jízdě minulou sezonou, ale v Jablonci už čekat na vývoj nechtěl. Fendrich posílil Sigmu

Podílel se na hradecké jízdě minulou sezonou, ale v Jablonci už čekat na vývoj nechtěl. Fendrich posílil Sigmu
Podílel se na hradecké jízdě minulou sezonou, ale v Jablonci už čekat na vývoj nechtěl. Fendrich posílil SigmuFlashscore
Protože si olomoucká jednička Matúš Macík v posledním ligovém kole na Spartě přivodila svalové zranění a na marodce je také Tadeáš Stoppen, Sigma ihned přivedla do svého hanáckého kádru nového brankáře.
Reklama
Reklama

Novou akvizicí klubu se stal jednatřicetiletý a dvěma druholigovými tituly ověnčený Vilém Fendrich, jenž se na Andrově stadionu dohodl na kontraktu do léta 2023.

"Museli jsme urychleně reagovat. Máme týmy v první a druhé lize. Proto není možné mít jen dva gólmany na dvě profesionální soutěže. Vyřešili jsme to příchodem Viléma Fendricha, který se k nám připojil do června 2023," ozřejmil sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

Bývalý gólman Hradce Králové, Ústí nad Labem, Varnsdorfu, Jablonce či Opavy, jenž je v první lize k tomuto datu na 85 startech, potvrdil, že to byla vyloženě rychlá akce...

"V pondělí po tréninku v Jablonci mi volal trenér Saňák, po něm trenér gólmanů Lovásik, a nakonec i pan Minář. Upeklo se to hodně rychle. Ze strany Sigmy byla jednoduchá otázka, a sice jestli mám zájem sem jít. Samozřejmě jsem okamžitě odpověděl, že zájem mám. Nechtěl jsem čekat, jak dopadne situace v Jablonci. Nabídku Sigmy jsem rychle zvážil a přijal. Nebylo moc nad čím váhat,“ zakončil na webu sigmafotbal.cz Fendrich.

Připraven již bude na nadcházející střet se Slováckem.

Slavia musí hasit požár v defenzivě! Brazilec hoří sám, řešením může být příchod seveřana

Zdroj: sigmafotbal.cz