eFotbal

Pogbovi hrozí, že kvůli zranění stehna bude bez fotbalu až 12 týdnů

Pogbovi hrozí, že kvůli zranění stehna bude bez fotbalu až 12 týdnů
Pogbovi hrozí, že kvůli zranění stehna bude bez fotbalu až 12 týdnůFlashscore
Trenér Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer prozradil, že zranění stehna záložníka Paula Pogby, které se francouzský reprezentant přivodil během reprezentačního srazu, by ho mohlo ze hry vyřadit až na tři měsíce.
Reklama
Reklama

Poté, co Pogba odkulhal z rutinního tréninku, zněly první obavy o Pogbově absenci mezi osmi až deseti týdny. Zatímco se hvězdný záložník „Red Devils“ zotavuje, přišla ale horší zpráva.

Solskjaer totiž přiznal, že tak rychlý návrat je možný, ale zdůraznil, že zranění tohoto charakteru se obvykle hojí o něco déle. „Ano, řekl bych, že to budou spíše měsíce než týdny,“ řekl kouč klubu z Old Trafford deníku The Times. „Paul je ze zranění zklamaný,“ dodal.

„Někdy doufáte a držíte naději, že zranění bude na šest až sedm týdnů, ale nejhorší scénář u podobných svalových zranění je deset týdnů až dvanáct týdnů,“ připustil později kouč United. „Jsem si jistý, že Paul je odhodlán vydat ze sebe to nejlepší, až se vrátí. Už se začal zotavovat. Má velkou mentalitu a osobnost, aby se vrátil. Je silný. Doufám, že ho uvidíme těsně po Vánocích.“

Pogba se zranění rozhodl léčit v Dubaji a nasvých sociálních sítích již zveřejnil fotky, aby fanoušky informoval o pokroku rekonvalescence.

Pogbova budoucnost na Old Traford není zatím stále jasná. Záložníkovi totiž na konci sezóny vyprší smlouva a není tajemstvím, že si francouzský záložník dává na čas, aby využil všechny své možnosti. Jak připomíná server 90min.com, potenciální zájemci o Pogbovy služby zatím neznají konečné stanovisko fotbalisty a pokračují v diskusi s jeho agentem Mino Raiolou, aby závod služby osmadvacetiletého fotbalisty vyhráli.

Možnost, že Pogba na Old Trafford zůstane, ale očekává se, že Pogba obdrží nabídky z Paris Saint-Germain, turínského Juventusu a Realu Madrid.

Zdroj: 90min.com

Znova Tarkovič, předpovídají slovenská média trenéra reprezentace. Svině ekonomická situace nás nepustí dál, zoufají