eFotbal

Pořád nejsme na sto procentech vizí Zápotočného s Niklem, bude to běh na delší trať, avizuje Hora

Pořád nejsme na sto procentech vizí Zápotočného s Niklem, bude to běh na delší trať, avizuje Hora
Pořád nejsme na sto procentech vizí Zápotočného s Niklem, bude to běh na delší trať, avizuje HoraFlashscore
Dynamo zahájilo nadstavbu těsným skalpem Liberce (3:2), na čemž se dvěma asistencemi podílel dvaatřicetiletý univerzál s pestrou klubovou minulostí Jakub Hora, který by rád ukončil ročník 2022(2023 na sedmé pozici. Nejprve se však bude třeba zbavit Slovanu a následně udolat i lepšího z dvojice Mladá Boleslav - Hradec Králové.
Reklama
Reklama

Prvotní cíl už mají černobílí odškrtnutý. "Před sezonou jsme chtěli být do desátého místa, tento cíl jsme splnili. Ale máme dál motivaci, vždyť kdy naposledy a zda vůbec skončilo Dynamo v lize sedmé, a ještě se probojovalo do semifinále poháru? Přiznávám, že sám nevím. V kabině jsme si každopádně řekli, že chceme vyhrát tuhle skupinu," informoval v interview pro gol.cz spoluhráč Potočného, Hellebranda, Čermáka a společnost.

To, že už mužstvu ze Střeleckého ostrova nevládne Jozef Weber, nýbrž tandem Marek Nikl a Tomáš Zápotočný, hodně změnilo atmosféru. "Hrajeme jiným stylem, trenéři do nás dostávají nové věci, pořád nejsme na sto procentech jejich vizí, bude to běh na delší trať. Ale myslím, že v posledních zápasech dokazujeme nějakou tvář, kterou chceme mít a kterou budeme mít do budoucna určitě lepší. O další ročník určitě nemám obavy," vypíchl. Na jihu země je spokojen i z osobního hlediska a České Budějovice se mu strašně líbí i jako město. "Na život jsou super. Také po fotbalové stránce jsem velmi spokojený. Líbí se mi, jakým stylem se prezentujeme, jaký máme kádr. Užívám si to. Mohu mluvit jen v pozitivech," doplnil bývalý hráč Podbeskidzie či Rigy, kterého potěšila i nedělní návštěva 3200 diváků.... "To je podle mě na Budějovice a na to, že tahle skupina je pro mnoho lidí o ničem, hodně. Jsem za to rád. Publikum je tady náročné, ale když budeme hrát takový fotbal jako poslední dobou, lidi to bude bavit a přiláká je to. Myslím, že je to z velké části jen na nás," uzavřel.

Král je mrtev, ať žije nový král! Ale kdo to bude? Toto je PĚT největších favoritů na pozici kouče Plzně