eFotbal

Pořád platí, že finále je sen, teď jsme se tomu trochu přiblížili, uvedl ještě v útrobách De Kuip Holeš

Pořád platí, že finále je sen, teď jsme se tomu trochu přiblížili, uvedl ještě v útrobách De Kuip Holeš
Pořád platí, že finále je sen, teď jsme se tomu trochu přiblížili, uvedl ještě v útrobách De Kuip HolešFlashscore
Jak je na tom Slavia zdravotně po úvodním náročném střetu v Rotterdamu, ve kterém bylo k vidění šest branek? V první minutě nastavení musel dokonce střídat i Tomáš Holeš...
Reklama
Reklama

"Někteří kluci tam měli křeče, mně se taky zakřečoval zadní stehenní sval. Snad se to vyplaví a bude to dobré," vyprávěl po závěrečném hvizdu devětadvacetiletý univerzál.

V Nizozemsku ve čtvrtek večer dost jiskřily i emoce. Jak těžké je bylo udržet na uzdě? "Je to zápas o hodně, takže jsou tam velké emoce a k tomu se přidají diváci a sporné momenty. Já jsem spíš klidnější, takže se snažím uklidňovat spoluhráče, ale nic vyhroceného tam mezi hráči nebylo, to spíš bylo na adresu rozhodčího," přidal na webu slavia.cz bývalý hráč Jablonce.

Bude výhoda, že odveta proběhne ve Vršovicích? "Určitě to výhoda je, máme tam domácí prostředí a svoje fanoušky. Ty emoce dělá kulisa, nás poženou naši fanoušci a bude se nám určitě hrát líp," navnadil sešívanou obec svěřenec kouče Jindřicha Trpišovského.

Že by šlo v příštím týdnu o nejdůležitější zápas jeho dosavadní kariéry? "Pořád platí, že finále je sen, teď jsme se tomu trochu přiblížili, ale čeká nás ještě těžký zápas. Nejdůležitější asi ne, ale určitě jeden z nejdůležitějších. Ale jako svoje životní utkání to neberu, zápasů už bylo hodně a beru to jako další příležitost dosáhnout nějaké mety, kterou jsem ještě nedosáhl," uzavřel na stránkách slavia.cz spoluhráč Kúdely, Bala či Schranze.

Doufám, že nás doma poženou lidi a přepíšeme historii, hlásí v půli souboje s Feyenoordem navrátilec Kúdela

Zdroj: slavia.cz