eFotbal

Pořád si myslím, ze Hancko není levý bek a trvám na tom, hlásí Řepka, jenž má problém i s letenskou zálohou

Pořád si myslím, ze Hancko není levý bek a trvám na tom, hlásí Řepka, jenž má problém i s letenskou zálohou
Pořád si myslím, ze Hancko není levý bek a trvám na tom, hlásí Řepka, jenž má problém i s letenskou zálohouFlashscore
Bývalý kapitán Sparty Tomáš Řepka se v poslední době vyjadřuje k jednotlivým vystoupením letenského "S" a stručně okomentoval také čtvrteční dvougólovou výhru s Bröndby Kodaň.
Reklama
Reklama

"Byla to splněná povinnost, tým to zvládl a za vítězství jsem rád," přiznal na svém oficiálním Instagram účtu sedmačtyřicetiletý zadák Sokola Červené Janovice.

"Hodně pomohl Pešek, kraje hrály oba a tím pádem měl i Hložek vic balonu a mohl se zapojit," přidal někdejší stoper Baníku či Českých Budějovic.

Ne vše však bylo ideální. "Pořád mám problém se zálohou, tam mi to nesedí. Chybí mi tam tvoření hry," doplnil exstoper Fiorentiny i West Hamu United.

"Hancko dobrý. Dobrej vklad do výstavby hry. I když si pořád myslím, ze to není levej bek. A trvám na tom," upozornil bývalý reprezentační zadák.

I když si postupu do jarní fáze evropských pohárů cení, skalp Kodaně by se podle něj do nebes vynášet neměl. "Každopádně tohle není soupeř, který by měl být měřítkem," uzavřel svůj rozbor držitel čtyř sparťanských titulů z let 1997, 1998, 2007 a 2010.

Kam může zavát pražská "S" pohárový vítr? Sešívaným hrozí Marseille i Leicester, na Letnou může dorazit Tottenham

[p][p]Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tomáš Řepka Official (@tomasrepkacz)