eFotbal

Porážká v Drážďanech? Do zápasu jsme nešli v topu. Potřebujeme dávat góly, věděl pardubický navrátilec Huf

Porážká v Drážďanech? Do zápasu jsme nešli v topu. Potřebujeme dávat góly, věděl pardubický navrátilec Huf
Porážká v Drážďanech? Do zápasu jsme nešli v topu. Potřebujeme dávat góly, věděl pardubický navrátilec HufFlashscore
Dostali pořádně zabrat. A nejen na hřišti Drážďan, ale v celém týdnu. Trenér Radoslav Kováč své svěřence v Pardubicích na startu přípravy nešetří, právě naopak. Je třeba do týmu napumpovat maximum, aby v jarní části FORTUNA:LIGY východočeský tým udržel nejvyšší soutěž. "Do toho zápasu s Drážďany jsme určitě nešli v topu, v týdnu jsme do toho museli šlápnout, což je na začátku přípravy jasné," hlásil pro TV pardubického klubu David Huf po porážce 0:3 s týmem z německé třetí ligy.
Reklama
Reklama

Huf, který na podzim hostoval v druholigové Chrudimi, přiznal, že zatím je to v zimní přípravě jízda. Pardubický tým se vydal ze všech sil, ale v neděli bojoval nejen se soupeřem, ale i se změnou povrchu. "Kdo hrál jeden den na umělce a druhý na přírodní trávě, tak ví, že ten přechod je hodně znát. Dalo nám to zabrat," přiznal do kamer po utkání.

I když v loňské části tohoto ročníku nejvyšší soutěže s týmem nebyl, ma nové spoluhráče si rychle zvykl. "Jádro týmu zůstalo a kluky, co přišli, znám. Všechno je v pohodě," konstatoval. V hlavě měl spíš to, že tým třetí německé ligy jeho mužstvo porazil tříbrankovým rozdílem. "Drážďany kvalitu mají. Bylo vidět, že je zápas pro ně generálkou na soutěž, podle toho to vypadalo," vysvětloval, proč měl soupeř navrch. "Soupeř měl více sil. Ale je pravda, že bychom si z jejich hry mohli něco vzít. Mohlo by nás to posunout," domníval se.

Pardubice dostaly nařezáno od soupeře z třetí německé ligy, Drážďanům nedaly ani gól. Slovácko smazalo manko, trefil se Havlík

Jako ofenzivního hráče pochopitelně Hufa netěší, že Pardubice během dvou duelů nedaly ani branku. Kromě prohry s Drážďany ještě remizovaly v Tipsport lize s Bohemians 0:0. "Je jasné, že góly potřebujeme dávat. Snad to přijde už příště," věřil útočník.