eFotbal

Poslední jsme správně, nejsem Copperfield, uznal kouč Karviné. Vadila mu stupidita

Poslední jsme správně, nejsem Copperfield, uznal kouč Karviné. Vadila mu stupidita
Poslední jsme správně, nejsem Copperfield, uznal kouč Karviné. Vadila mu stupiditaFlashscore
"Nic nebalíme, zažil jsem už horší věci," prohlásil po prohře 1:3 se Slováckem trenér Karviné Stanislav Jarábek. I jemu bylo ale jasné, že situace není po čtvrté domácí prohře v letošní části ligy dobrá. "Jsem odpovědný za výsledky, je to tragické," souhlasil kouč. Jen upozornil na to, že jeho tým hrál doma proti prvnímu, druhému a čtvrtému celku tabulky. Zjevně se v něm hodně mísily pocity zklamání a snahy o optimismus. "Soutěž je spravedlivá, poslední jsme právem," řekl kouč. Za chvíli ale prohlásil, že tým má drajv a má se od čeho odrazit.
Reklama
Reklama

Jarní části nejvyšší soutěže jistě není v podání karvinského týmu dobrá. Bilance čtyř domácích porážek a skóre 1:12 z těchto duelů je pořádným strašákem. Tři body si naposledy odvezlo Slovácko, která zatím letos také jen prohrávalo. "První poločas byl zajímavý a vyrovnaný. Bohužel se opakují naše chyby, zase jsme dostali laciný gól," mrzelo Jarábka.

Ještě víc se ale zlobil na vyloučeného Ayaosiho. "To je stupidita, co udělal, dětinská věc. Pak bylo po zápase," pálil ostrými slovy kouč Karviné. Štvala ho i penaltová situace, kdy Dávid Krčík zasáhl míč loktem. Po konzultaci u videa zahrávalo Slovácko penaltu. "Už ani nevím, co je ruka. A co není. Ale na posra...o i záchod spadne," ulevil si kouč.

Jarábek dobře ví, že jarní bilance týmu je bídná. "Nejde jen o jaro. Série je ještě delší, týká se to i zápasů s Baníkem a Olomoucí. Soutěž je spravedlivá, poslední jsme právem," přepnul do negativního módu kouč Karviné.

Šanci od něj dostal poprvé Švéd Douglas Bergqvist. Když novináře zajímalo, zda bude posilou, Jarábka dotaz trochu rozhodil. "Nezklamal, byl tu týden, prošel testy, vypadal výborně v tréninku. A Bederka je zraněný, nebyly alternativa," uvedl nejprve. "Nevím, zda bude přínosem. Tolik ho neznám. To, co jsme chtěli, nepřišlo. Nevím, kde ho vyskautovali. Musíme věřit, že nám pomůže. Neumím vám to říct, nejsem Copperfield," zaznělo v další reakci.

Kouč se snažil ale skončit v optimistickém duchu. "Tým má drajv, sice jsme poslední, ale máme se od čeho odrazit," dodal. Od domácích výsledků to tedy určitě nebude...