eFotbal

Poslední zbrojení před novou sezonou? Arsenal si vytipoval ještě tři vyvolené

Poslední zbrojení před novou sezonou? Arsenal si vytipoval ještě tři vyvolené
Poslední zbrojení před novou sezonou? Arsenal si vytipoval ještě tři vyvolenéFlashscore
Londýnský Arsenal zahájí novou sezonu v Premier League již v pátek, kdy změří síly na půdě Brentfordu. Španělský stratég Mikel Arteta by rád ale ještě posílil současný kádr, který má ambice se umístit v elitní čtyřce, aby se kvalifikoval do Ligy mistrů. Pomoci by k tomu mohl nejen nový útočník, ale podle britských listů by Gunners ocenili ve svých řadách také nového gólmana.
Reklama
Reklama

Podle listu The Express by rád Arsenal ještě pár nepotřebných tváří ze své kabiny uvolnil, aby získal nejen prostor pro nové tváře, ale také prostředky pro jejich zlákání. Jednou z vytoužených posil je Lautaro Martínez z Interu Milán. Nerazzurri čelí letnímu výprodeji a je možné, že přijdou i o tuto argentinskou hvězdičku.

Příchodem Jacka Grealishe na Etihad Stadium se nabízí možnost odlovit Bernarda Silvu. Podle informací The Mirror by Gunners ocenili jeho kreativitu ve středu pole, ale v cestě stojí jeho cenovka, která je odhadována na 70 milionů eur. Manchester City by však proti jeho prodeji neprotestoval, kdyby byla požadovaná suma uhrazena.

Zvýšení konkurence by mohl Arsenal realizovat také mezi třemi tyčemi. The Express přispěchal s informací o zájmu o barcelonskou hvězdičku Neta. Ten by mohl dělat zajímavou dvojku Lenovi, který v minulé sezoně vyrobil několik trestuhodných chyb. Londýnský klub vsází na finanční potíže katalánského obra, který by tak mohl získat pár milionů do své pokladnice.

Zdroj: express.co.uk