eFotbal

Postrach pro obrany Serie A? Mourinho ulovil Dybalu

Postrach pro obrany Serie A? Mourinho ulovil Dybalu
Postrach pro obrany Serie A? Mourinho ulovil DybaluFlashscore
V Serii A jsme byli zvyklí, že o titul bojovali hlavně kluby jako Juventus nebo milánské duo AC a Inter. Jak to však bude vypadat, když do Říma přijde Paulo Dybala? Může s Abrahamem zamíchat kartami?
Reklama
Reklama

Dva roky žádný titul a k tomu konec smlouvy a touha po nové výzvě. Tento scénář potkal Paula Dybalu v italském Juventusu. Tam mu však na začátku července skončila platnost smlouvy a po vzájemném rozlouční se tak stal volným hráčem.

Dlouho se spekulovalo, kam nakonec tato argentinská hvězda zamíří, ale teď je jasno. Není to ani Manchester United, není to Inter není to ani Atlético Madrid. Novým působištěm mu bude nová výzva v hlavním městě Itálie. 

Koncept, který v AS rozjel José Mourinho je opravdu skvělý a nemusíme být vševidoucí, ale útočné duo Dybala-Abraham vzbuzuje hrůzu a hlavně respekt. Po letech by se totiž mohlo AS znovu měřit s těmi nejlepšími, co víc, bojovat o titul.

Pro Dybalu jsem osobně čekal o něco větší klub, ale když se na to podíváme s odstupem, dává to smysl. V AS bude hrát základ, bude bojovat o poháry a co víc, nebudou ho svazovat touhy po titulu, protože od AS ho nikdo zatím nečeká, jako například v Juventusu.

Dokáže se Paulo prosadit a ukázat tak Juve, o co skutečně přišli?

zdroj: Fabrizio Romano