eFotbal

Potřebujeme dovést stopery, naléhá Horejš na Peltu. Heidenreichem z Bergama by to tak skončit nemělo...

Potřebujeme dovést stopery, naléhá Horejš na Peltu. Heidenreichem z Bergama by to tak skončit nemělo...
Potřebujeme dovést stopery, naléhá Horejš na Peltu. Heidenreichem z Bergama by to tak skončit nemělo...Flashscore
Druhý letní duel a druhá nečekaná porážka. To, že zatím Jablonci příprava nevychází, doložil i druholigový Varnsdorf, který tým ze Střelnice udolal 2:1.
Reklama
Reklama

Novému hlavnímu kouči zelenobílých barev udělal radost pouze gól posily Šulce. "Mrzí nás to, druhý zápas, druhá porážka. Teď to bylo z naší strany o hodně lepší než před týdnem s Žižkovem. Šance jsme měli už v první půli, ale hlavně v poločase druhém. Jestli ale budeme chtít zápasy zvládat, tak musíme takové šance proměňovat. Fotbal se hraje na góly a my jsme šancí měli hodně. Proto jsme ten zápas výsledkově nezvládli. Celý ten výkon znehodnotily chyby, které jsme soupeři doslova nabídli," pronesl v rámci hodnocení bývalý dlouholetý šéf Dynama České Budějovice.

"V určitých fázích zápasů ale už byly situace, na kterých se snažíme pracovat. Jsem spokojený s tím, kolik jsme si vytvořili šancí. Ale nejsem spokojený, jak jsme s nimi nakládali. Obrovsky nespokojený jsem s tím, jak jsme reagovali směrem dozadu. Na nás byly dva nakopnuté míče, dvakrát nám to tam propadne a dostaneme z toho dva nesmyslné góly," kroutil hlavou nespokojený odborník.

Ten už vyhlíží nové střední obránce, s tím, že oficiální potvrzení Davida Heidenreicha z Atalanty Bergamo by mělo přilétnout velmi brzy. "Musíme posílit směrem dozadu, i nyní to bylo v tom zápase vidět. Potřebujeme dovést stopery. David Heidenreich s námi trénuje, ale neměl ještě povolení nastoupit k zápasu. Už se nám vrátil alespoň David Štěpánek, tak jsme mohli protočit čtyři stopery. Nastoupil tam i Tomáš Hübschman, musíme zkoušet alternativy. Stoper je prostě post, kde nás bota tlačí nejvíce," přiznal na klubových stránkách pětačtyřicetiletý rodák z Prachatic.

A co zdravotní stav kádru, jehož posílili také Polidar, Sejk nebo Jovovič? "Miloš Kratochvíl už se zapojil do prvního tréninku, chceme aby byl fit na soustředění, do plného tréninku půjde už toto pondělí. Tomáš Malínský prodělal po sezoně čištění menisku a s tréninkem by měl začít na soustředění v Itálii," uzavřel na fkjablonec.cz Horejš, jehož nový celek zahajuje nový ligový ročník poslední červencový den před domácím publikem s Bohemians 1905.

Santos a hráči na krajích jsou schopní obcházet hráče jeden na jednoho, to je v naší lize strašně důležité, chválí Provod posily

Zdroj: fkjablonec.cz