eFotbal

Překvapivé jméno na radaru Realu? Konkurenci v útoku chce rozšířit o jméno z Ostrovů

Překvapivé jméno na radaru Realu? Konkurenci v útoku chce rozšířit o jméno z Ostrovů
Překvapivé jméno na radaru Realu? Konkurenci v útoku chce rozšířit o jméno z OstrovůFlashscore
Real Madrid bedlivě sleduje přestupový trh, neboť letní transferové okno je za rohem a ve snaze španělského královského klubu je posílit své řady. Předmětem zájmu má být především příchod nových ofenzivních tváří a jednou z nich by mohl být i třiadvacetiletý německý reprezentant Kai Havertz.
Reklama
Reklama

Podle informací Defensa Central má Bílý balet velký zájem podepsat současnou akvizici Chelsea. Nemělo by se jednat o levnou investici, i když talentovaný mladík zatím nedokázal na Stamford  Bridge plně naplnit svůj potenciál.

Odchovanec Bayeru Leverkusen přišel do Londýna v roce 2020 za 71 milionů liber a od té doby se blýskl několika dobrými momenty.

Pomohl například vstřelit vítěznou trefu ve finále Ligy mistrů proti Manchesteru City, ale zatím se mu nedařilo podávat konzistentní výkony.

Chelsea by se nemusela jeho prodeji bránit, pokud by za něj dostala zajímavou sumu, která by pomohla realizovat nové letní nákupy. Havertz byl také spojován s Manchesterem City, ale tam pevnou rukou vládne v útoku Erling Haaland doplňovaný Philem Fodenem.