eFotbal

Překvapivé řešení na hrot útoku Chelsea? Potter hodlá lovit ve “svém” Brightonu

Překvapivé řešení na hrot útoku Chelsea? Potter hodlá lovit ve “svém” Brightonu
Překvapivé řešení na hrot útoku Chelsea? Potter hodlá lovit ve “svém” BrightonuFlashscore
Po odchodu Lukaka a Wernera Blues čistokrevného středního útočníka mají jen v Aubameyangovi a na hrotu Chelsea tak eventuálně alternují hráči jako Sterling, Mount nebo Havertz. Nový kouč Graham Potter to hodlá změnit. A má i tip.
Reklama
Reklama

Majitel klubu Todd Boehly by si představoval, že hrotové nedostatky pokryje superhvězdou v podobě Cristiana Ronalda, Graham Potter má ohledně pozice štítového útočníka Chelsea jiné představy. A řešení vidí ve svém bývalém klubu: Brightonu. Kde na hrotu řádí belgický střelec Leandro Trossard, který se tento víkend připomenul hattrickem do sítě Liverpoolu. A to dokonce na jeho domácím Anfield Road. Podle informací Fabrizia Romana v kancelářích Chelsea toto jméno padalo již dříve, nyní se zájem jistě zintenzivní. Ačkoliv tedy ještě žádné jednání mezi kluby ani v náznacích neproběhlo. 

“Trossard nebyl v létě blízko odchodu protože Seagulls prodali Cucurellu a nikdy neuvažovali o prodeji žádného jiného špičkového hráče. Zároveň jsem si jistý, že v roce 2023 bude o Trossarda velký zájem, protože se mu daří fantasticky. Potter je samozřejmě velkým fanouškem Trossarda,” napsal obvykle velmi dobře informovaný Romano pro web Caught Offside.

Trossard, i vzhledem k dobíhajícímu kontraktu a rostoucí reputaci v Premier League, kde kroutí už čtvrtou sezónu bude zřejmě v létě opravdu horké zboží a Potter, který si potrpí na dlouhodobě budované vztahy s hráči by jistě mohl mít zájem. Zamíří teda opora Seagulls z jižního pobřeží Anglie do Londýna nebo překvapí jiným velkým přestupem?