eFotbal

Přestupové tahy na Old Trafford. Která jména jsou aktuálně spojována s dresem Rudých ďáblů?

Přestupové tahy na Old Trafford. Která jména jsou aktuálně spojována s dresem Rudých ďáblů?
Přestupové tahy na Old Trafford. Která jména jsou aktuálně spojována s dresem Rudých ďáblů?Flashscore
Nečekaná sobotní ztráta Manchesteru United 0:2 na půdě Tottenhamu donutila nizozemského stratéga Erika ten Haga přemýšlet o dalších personálních změnách v kabině. Rudí ďáblové by rádi navázali na minulou sezónu a třeba i promluvili do boje o mistrovský titul. Podívejme se na čtyři tváře, které jsou aktuálně spojovány s přesunem na Old Trafford.
Reklama
Reklama
4) Benjamin Pavard (Bayern Mnichov)

Manchester United vyslal do Bavorska jasnou zprávu, že je za francouzského obránce ochotný složit sumu ve výši 40 milionů eur. Tuto informaci potvrdil i italský list Corriere dello Sport s dovětkem, že kolem služeb Pavarda krouží také Inter Milán. Na Old Trafford v něm vidí náhradu za nechtěného Harryho Maguirea. Bayern Mnichov se svou oporu zdráhá uvolnit, avšak nechce dojít do bodu, že by hráč začal trucovat. Žádá poze adekvátní částku, která má být o něco vyšší, než nabídka Manchesteru United.

Foto: FC Bayern Mnichov

3) Valentín Barco (Boca Juniors)

Díky poslednímu roku se devatenáctiletý talent Boca Juniors dostal do hledáčku evropských klubů. Valentín Barco se prezentuje velmi dobrými výkony, navíc má ve smlouvě uvolňovací doložku pouhých 8 milionů liber. Podle deníku The Mail se o jeho služby zajímají oba celky z Manchesteru, Brighton nebo Lipsko. Levý obránce by se tak mohl na starý kontinent přesunout ještě během tohoto léta, pro evropské kluby je velkým lákadlem se zajímavým potenciálem do budoucna.

Foto: CA Boca Juniors

2) Ryan Gravenberch (Bayern Mnichov)

Další tvář z Mnichova, na kterou má Ten Hag dlouhodobě spadeno. Jednadvacetiletý nizozemský talent měl možnost vést již v Ajaxu a nepochybuje, že by pro něj nalezl uplatnění i na Ostrovech. Sportitalia přispěchalo se zprávou, že jednání již započala. Konkurentem v boji o jeho zisk může být Liverpool, který byl s jeho možným angažováním spojován již několikrát během jara. Bayern Mnichov by se případnému transferu nebránil, neboť Gravenberch v Allianz Areně úplně nezazářil.

Foto: FC Bayern Mnichov

1) Ansu Fati (Barcelona)

Velký otazník nad budoucností visí také nad talentovaným španělským křídlem Ansu Fatim. Dvacetiletý mladík vykazuje velký potenciál, avšak samotný hráč si dlouhodobě stěžuje, že v něj katalánský trenér Xavi nemá důvěru. Podle listu AS by mohl hledat novou kariérní cestu v Anglii, kde jeho nasazení zvažují Manchester United, Arsenal či Tottenham. Všichni zájemci mu deklarují herní vytížení, což je oproti lavičce náhradníků na Camp Nou velkým lákadlem.

Foto: FC Barcelona