eFotbal

Prezident Spartaku se těší, jak bude Daniel svými náběhy za soupeřovu obranu zvedat trnavské fanoušky ze sedadel

Prezident Spartaku se těší, jak bude Daniel svými náběhy za soupeřovu obranu zvedat trnavské fanoušky ze sedadel
Prezident Spartaku se těší, jak bude Daniel svými náběhy za soupeřovu obranu zvedat trnavské fanoušky ze sedadelFlashscore
Třicetiletý středopolař Erik Daniel vyměnil v rámci slovenské nejvyšší soutěže dres a ze Slovanu Bratislava se přesunul do Spartaku Trnava.
Reklama
Reklama

V novém působišti se upsal na příští dvě sezony do června 2024 a týmu bude moci pomoci již ve druhém předkole Evropské konferenční ligy proti Newtownu.

Dvojnásobný mistr slovenské ligy, který dříve prošel také Libercem či Ružomberokem, byl v minulém ročníku zapůjčen v polském Zaglebie Lubin.

Do slovenské ligy se tak vrací již po roce a má na co navazovat - doposud v ní odehrál 241 duelů s bilancí 31 přesných zásahů.

"Jsem rád, že se nám podařilo přestup finalizovat. Od začátku byl v našem hledáčku a shodli jsme se na tom, že by nám mohl pomoci. Je rychlý, dynamický a já už se moc těším na to, jak bude svými náběhy za soupeřovu obranu trnavské fanoušky zvedat ze sedadel," uvedl na stránkách fcspartaktrnafva.com prezident Peter Macho.

Sám hráč ví, že budou od něj v Trnavě velká očekávání. "Nikdy to ale není o jednotlivci, ale o celém mužstvu. Proti Spartaku jsem hrál hodněkrát, moc dobře znám tým i prostředí, do něhož přicházím. Přeji si, aby lidé chodili na fotbal v co nejvyšším počtu a podporovali nás. Ať je tu dobrá atmosféra, která nás vyhecuje," uzavřel na klubovém webu Daniel.

Ve slovenské lize začal Spartak přesvědčivým skalpem Zlatých Moravců a v příštím kole přivítá před vlastním publikem Duklu Banská Bystrica.

Nové dresy? Sparta, či Dukla? Logo? Slavii chybí třetí hvězda a její rival z Letné má mít čtyři

Zdroj: fcspartaktrnava.com