eFotbal

Při tréninku je radost na něj koukat, cítím, že ho to baví, chválí Jarolím veterána Škodu. Co ho ale mrzí?

Při tréninku je radost na něj koukat, cítím, že ho to baví, chválí Jarolím veterána Škodu. Co ho ale mrzí?
Při tréninku je radost na něj koukat, cítím, že ho to baví, chválí Jarolím veterána Škodu. Co ho ale mrzí?Flashscore
Čerstvě šestatřicetiletý forvard Milan Škoda má v Mladé Boleslavi pořád velkou důvěru. V základní sestavě nyní šestého týmu Fortuna:ligy ostatně figuroval hned osmnáctkrát z celkových devatenácti možností.
Reklama
Reklama

Podzim zakončil bývalý kapitán Slavie s minulostí v tureckém Rizesportu se šesti trefami a podle jeho šéfa Karla Jarolíma na tom mohl být mnohem lépe.

Podle jeho slov se mohl za jistých okolností prát i o nejlepšího kanonýra soutěže. "Mrzí mě, že nemá minimálně o šest nebo osm gólů víc, protože šance na to měl. Ale při tréninku je radost na něj koukat. Cítím, že ho to baví," uvedl v interview pro sport.cz kouč Ewertona, Kadlece, Matějovského a spol.

Kontrakt už má ovšem jen do konce nynějšího ročníku 2021/2022. Bavilo už se vedení o jeho další budoucnosti v Lokotrans aréně?

"Neřešíme to. Bude záležet na jeho pocitu a na tom, aby v sobě našel tu správnou motivaci," přidal na sport.cz pětašedesátiletý odborník, jehož svěřenci o víkendu skalpovali druhou Plzeň a to přitom jeho mužstvu z různých zdravotních důvodů chyběl nejen Škoda, ale i Dancák, Hlavatý, Jurásek, Kadlec, Mašek, Píchal, Skalák, Stránský a Šimek.

Nejvíc času teď trávím asi s Minčevem, říká uzdravený Højer. A co jeho nejoblíbenější Češi?

Zdroj: sport.cz