eFotbal

Přichystal pálil za Brno a rozhodl o úspěšném vstupu do nové sezony, po dramatickém závěru se raduje i Jihlava

Přichystal pálil za Brno a rozhodl o úspěšném vstupu do nové sezony, po dramatickém závěru se raduje i Jihlava
Přichystal pálil za Brno a rozhodl o úspěšném vstupu do nové sezony, po dramatickém závěru se raduje i JihlavaFlashscore
Čas uplynul jako voda a páteční večer nám otevřel novou sezonu druhé nejvyšší české ligy. V tom se radovali dva papíroví favorité, ačkoliv je jasné, že zadarmo to určitě neměli.
Reklama
Reklama

Jihlava se v úvodu sezony na domácí půdě utkala s Warnsdorfem, proti němuž zužitkovala dvě z celkových čtyř střel na branku. Nejprve se před poločasovým hvizdem prosadil Selnar a deset minut po změně stran Arroyo. Hosté se pokusili s výsledkem něco udělat až v závěru, což se v 90. minutě částečně podařilo Bláhovi, ale více z toho již vytěženo nebylo. Jihlava proto vyhrála 2:1.

Cestu vzhůru mezi fotbalovou elitu se pokusí jistě vykráčet i Zbrojovka, která nový ročník začala tou nejtěsnější možnou výhrou proti domácímu Táborsku. Statisticky vyrovnané utkání nám naznačovalo, že se oba týmy rozejdou smírně, ale pak nakonec v 82. minutě Řezníček šikovně našel ve vápně volného Přichystala, který hlavičkou uklidil míč do sítě a rozhodl o třech bodech pro své mužstvo.

FNL, 1. kolo:

FC Vysočina Jihlava – FK Varnsdorf 2:1 (1:0)Branky: 42. Selnar, 55. Arroyo – 90. Bláha

FC MAS Táborsko – FC Zbrojovka Brno 0:1 (0:0)Branka: 82. Přichystal