eFotbal

Priske: Bez Kuchty bude ten poslední a nejtěžší krok obtížný

Priske: Bez Kuchty bude ten poslední a nejtěžší krok obtížný
Priske: Bez Kuchty bude ten poslední a nejtěžší krok obtížnýFlashscore
V souboji se Slováckem může Sparta získat mistrovskou definitivu. Stačí jí urvat bod. Lehké to ale mít nebude, protože v Uherském Hradišti se jí dlouhodobě nedaří, a navíc její výkony v poslední době neodpovídaly výsledkům. Co před blížící se bitvou čekají realizační týmy na obou stranách?
Reklama
Reklama

„Jdeme do zápasu po třech remízách za sebou. Mrzí nás ta poslední s Olomoucí. Boj o čtvrtou příčku je stále otevřený, ve hře je šest bodů a stát se může cokoliv,“ řekl v rozhovoru pro ČTK asistent trenéra Slovácka Josef Mucha.

„Čekáme pěkný zápas. Musíme dobře bránit, a hlavně dát gól, na nulu hrát nebudeme. Spartě chybí hlavně útočníci, ale má široký kádr a určitě si poradí. Sebereme všechny zbytky sil, chceme urvat z posledních zápasů sezony co nejvíce,“ uzavřel Mucha.

To jeho protějšek si pochvaloval výkon svého týmu proti Bohemians. „Znovu se ukázala mentalita a charakter týmu. Cítíme, že jsme blízko k tomu získat největší trofej v Česku. Nemáme v týmu moc hráčů, kteří by ji získali. Potřebujeme udělat ještě poslední krok a ten bývá nejtěžší,“ burcuje své svěřence Brian Priske.

„Bez Kuchty to bude samozřejmě těžké, to je bez debat. Na druhou stranu věříme našemu kádru a na Slovácko pojedeme sebevědomí. Bude to tam těžký zápas, ale bude to o nás. Uděláme vše pro to, abychom bodovali,“ prozradil Dán.