eFotbal

Probereme s vedením, kdo nás v Lyonu zaujal a třeba někoho uděláme pro Spartu, vtipkoval Vrba

Probereme s vedením, kdo nás v Lyonu zaujal a třeba někoho uděláme pro Spartu, vtipkoval Vrba
Probereme s vedením, kdo nás v Lyonu zaujal a třeba někoho uděláme pro Spartu, vtipkoval VrbaFlashscore
Kouč pražské Sparty Pavel Vrba litoval po nevydařeném utkání v Lyonu dvou rychlých gólů, které Sparta inkasovala v polovině druhé půle. A naznačil, že by se nebránil kvalitní posile.
Reklama
Reklama

„Přiznejme si, že kvalita Lyonu je momentálně jinde než naše. Byli jsme důstojným soupeřem a měli jsme pasáže, kdy jsme byli hodně důstojným soupeřem. Nakonec se převaha a kvalita Lyonu prosadila. Jen mě mrzí, že se zápas rozhodl během tří minut, kdy jsme dostali dvě branky,“ uvedl Vrba pro klubový web po prohraném utkání.

Ten se při hodnocení utkání vyjádřil i ke svému předzápasovému výroku, že se Sparta musí učit. „Určitě jsme se naučili to, že s tolika chybami, které jsme udělali, nemůžeme uhrát dobrý výsledek. Na mezinárodní úrovni s takovou kvalitou, kterou předvedl Lyon… Za to se prostě trestá,“ uvedl Vrba pokorně.Sedmapadesátiletý trenér Sparty rovněž dostal otázku, zdali jej nezaujal někdo z fotbalistů Lyonu, ku příkladu dvougólový střelec Slímání, nebo střelec třetí branky Toko Ekambi či záložník Lucas Paquetá. „Určitě to probereme s vedením klubu a s majitelem a budeme se snažit třeba některého udělat pro Spartu,“ naznačil bývalý kouč reprezentace nebo plzeňské Viktorie smělý plán.A jaký je plán Vrbův plán pro Spartu v další části evropských pohárů? „I třetí místo znamená další dvojzápas v jarní fázi. Samozřejmě bychom chtěli postoupit do Evropské ligy, která je výš než Konferenční liga. Ale i mužstva v Konferenční lize mají svoji kvalitu. Každé dvojutkání na jaře by bylo dobré do dalších cílů, které máme,“ má trenér jasno.

Smolař Dembélé se zase zranil. Po čtyřech měsících mu k tomu stačil jediný zápas

Zdroj: Sparta.cz