eFotbal

Proč je Sparta pro Chytila speciální soupeř? Snad fanoušky zahřejeme hrou i vítězstvím, věří cíl Slavie

Proč je Sparta pro Chytila speciální soupeř?  Snad fanoušky zahřejeme hrou i vítězstvím, věří cíl Slavie
Proč je Sparta pro Chytila speciální soupeř? Snad fanoušky zahřejeme hrou i vítězstvím, věří cíl SlavieFlashscore
V zimní přípravě měla Sigma Olomouc pouze dva dvougólové střelce, a sice Davida Vaněčka a Mojmíra Chytila, který je na Andrově stadionu útočníkem číslo 1 a z Hané může kvůli neúnavnému lanaření Slavie klidně zmizet až do poloviny příštího měsíce.
Reklama
Reklama

V sobotu dorazí do Olomouce soused v tabulce. Sparta je třetí a během šestnácti odehraných kol se jí podařilo nasbírat o osm bodů více, než soubor Václava Jílka.

"Zimní příprava byla hodně krátká. Odehráli jsme jen čtyři zápasy. Do toho prvního jsem navíc nenastoupil, protože jsem byl nemocný. Pro nás fotbalisty je ale ideální, že nás čeká ostrý zápas. Moc se na něj těšíme," vzkázal na webu sigmafotbal.cz podzimní debutant v národním mužstvu Česka.

Na letenské "S" má žádaný Chytil dobré vzpomínky. "Pro mě je Sparta speciální soupeř tím, že jsem jí dal první ligový gól v kariéře," vrátil se kolega Růska, Beneše a spol. o necelé dva roky zpět.

Uspět bude chtít i poslední lednovou sobotu. "Do každého zápasu jdeme s tím, že ho chceme vyhrát. Navíc doma, před našimi fanoušky. Věřím, že jich přijde dost. Počasí ideální není, myslím, že v sobotu večer bude zima. Věřím ale, že fanoušky zahřejeme naší hrou a vítězstvím," ukázal optimismus třiadvacetiletý forvard.

Čtyři tváře, které už nemají Slavii co dát a úřadující vicemistr z Vršovic by šlapal i bez jejich přičinění?