eFotbal

Proč se stal Kačaraba Frajerem měsíce a proč získal Michal Bílek titul „Podceňovaný“?

Proč se stal Kačaraba Frajerem měsíce a proč získal Michal Bílek titul „Podceňovaný“?
Proč se stal Kačaraba Frajerem měsíce a proč získal Michal Bílek titul „Podceňovaný“?Flashscore
Na pouhých dvou stránkách magazínu HATTRICK můžete bleskově absolvovat malou cestu kolem celého fotbalového světa. Nabízí ji tradiční rubrika Hattrickář, nedílná součást tohoto fotbalového časopisu.
Reklama
Reklama

Startujeme: samozřejmě na Ukrajině. Pár dní před tím, než jsme poslali do tiskárny nejnovější číslo HATTRICKU, rozpoutal masový vrah Putin válku v této zemi. První den války hrála mj. Slavia Konferenční ligu s Fenerbahce Istanbul a hlavním hrdinou byl ukrajinský stoper Taras Kačaraba. Prostě Frajer měsíce. 

Posuňme se dál, do Brazílie. Za ni dlouhá léta hrával Robinho, který si nemalé peníze vydělával i v Itálii. Jenže tam čelil obvinění ze znásilnění a za to by, zbabělec jeden, měl jít na devět let za mříže. Ovšem jihoamerická země své občany do Itálie nevydává…

Další zastavení se týká novozélandské fotbalistky Meikayli Mooreové, jíž se neuvěřitelný příběh stal v USA na SheBelieves Cupu. Dala totiž za jeden poločas nefalšovaný hattrick, potíž byla v tom, že do vlastní sítě. Chudák holka se pak o přestávce rozplakala.

A cestu kolem světa zakončeme doma. V Plzni, nikoliv u piva, ale v sousedních Štruncových sadech. Michal Bílek s „klackem v ruce“ stále vydatně honí pražské tanky a dokazuje, že je stále špičkovým českým trenérem, často podceňovaným.

Podrobně si HATTRICKÁŘ HONZY HRABÁLKA přečtete v aktuálním čísle HATTRICKU, které je ještě až do středy 6. dubna 2022 na trhu!