eFotbal

První cíl je vyhrávat trofeje, tvrdí mládežnický reprezentant Norska po příchodu do Edenu

První cíl je vyhrávat trofeje, tvrdí mládežnický reprezentant Norska po příchodu do Edenu
První cíl je vyhrávat trofeje, tvrdí mládežnický reprezentant Norska po příchodu do EdenuFlashscore
Pražská Slavia sbírá v letním přestupovém období jednu posilu za druhou. Vršovickému klubu se čerstvě upsal třiadvacetiletý norský záložník Conrad Wallem. Bývalý mládežnický reprezentant přichází do Edenu z Odds BK a v Edenu se upsal do června 2027.
Reklama
Reklama

Wallem je tak již čtvrtou posilou z Norska. Sešívaní jej mohou využít na obou křídlech i ve středu zálohy. „Jsem rád, že jsem tady! Nemůžu se dočkat, až začnu hrát v tak skvělém klubu. V muzeu uvnitř stadionu je krásně vidět, co všechno vyhrál. Je velká čest reprezentovat Slavii,“ nechal se slyšet pro klubové stránky bezprostředně po podpisu.

Slavia v posledních měsících ráda loví v norských vodách a v tomto případě se jedná již o čtvrtou posilu za poslední půlrok z tamní nejvyšší soutěže. „Proti Christosovi i Igohovi jsem hrál, ale osobně je neznám. Těším se, až se poznáme. Je skvělé tu mít Christose jako dalšího Nora, pomůže mi. Je to dobře a jsem rád, že se ukazuje, že od příchodu dělají správné věci, daří se jim. A těším se i na Sheriffa,“ pokračoval talentovaný norský mladík.

„První cíl je vyhrávat trofeje. To je věc, co mě nejvíc lákala, než jsem přišel. Ve Slavii je zvykem vyhrávat trofeje. Je to pro mě velká výzva, o klubu jsem slyšel jen pozitivní věci. Skvělý stadion, úžasní fanoušci. Nemůžu se dočkat,“ uzavřel Wallem pro Slavia.cz.