eFotbal

První místo nestačilo, trenér Hašek končí ve Velvarech

První místo nestačilo, trenér Hašek končí ve Velvarech
První místo nestačilo, trenér Hašek končí ve VelvarechFlashscore
Je jasno. První místo po podzimní části ČFL a účast v osmifinále MOL Cupu trenérovi Zdeňku Haškovi nestačily. Úspěšný kouč se rozhodl po vzájemné dohodě s vedením Slovanu Velvary angažmá ukončit a hledá novou výzvu. Klub vše potvrdil v prohlášení na svých internetových stránkách.
Reklama
Reklama

„Vedení fotbalového klubu TJ Slovan Velvary se společně s trenérem Zdeňkem Haškem vzájemně dohodlo na ukončení spolupráce na pozici hlavního kouče u třetiligového A mužstva,“ stojí ve zprávě lídra skupiny B třetí nejvyšší soutěže.

Přestože šlo o nejlepší rok v historii fotbalových Velvar (celkové 2. místo v sezóně 2022/2023, 1. místo po podzimu 2023/2024, postup do osmifinále Mol Cupu), bohužel jsme se nedohodli na dalším jeho působení,“ komentuje klub ukončení spolupráce.

foto: FC Slovan Velvary

Trenér Hašek před pár dny pro eFotbal uvedl, že s klubem dosáhl maxima, že je Slovan Velvary na vrcholu a už týmu nemůže dát víc. Tvrdil, že má několik nabídek z vyšších i nižších soutěží, hodně se mluví třeba o divizním Kladnu. To na podzim nenaplnilo ambice a úspěšný trenér by se vedení klubu na lavičce líbil. Zatím ale není jasné, kam Hašek zamíří.

 

„Tímto bychom chtěli trenéru Haškovi velmi poděkovat za skvěle odvedenou práci, která bavila hráče a hlavně fanoušky našeho klubu po celý rok a půl a popřát, ať se stejně daří v následujícím trenérském angažmá,“ dodává v prohlášení velvarský klub. Ten přezimuje s náskokem dvou bodů v čele tabulky, na podzim prohrál v ČFL jen jednou, v osmifinále MOL Cupu jej poslala ze hry Opava.

Velvary vládnou ČFL, možná ale přijdou o trenéra. O učně legendárního kouče Koubka je velký zájem