eFotbal

Rajnoch se omluvil: Jako předseda OFS Praha – západ, funkcionář a trenér mládeže bych si to neměl dovolit

Rajnoch se omluvil:  Jako předseda OFS Praha – západ, funkcionář a trenér mládeže bych si to neměl dovolit
Rajnoch se omluvil: Jako předseda OFS Praha – západ, funkcionář a trenér mládeže bych si to neměl dovolitFlashscore
Středočeským fotbalem v posledních dnech rezonuje incident ze zápasu 1. A třídy skupiny A mezi domácím Jílovištěm a Nelahozevsí. V pětapadesáté minutě byl vyloučen domácí hráč a předseda OFS Praha – západ Jan Rajnoch, který se na webu ofspraha-zapad.cz vyjadřuje k celé situaci a plně si uvědomuje své pochybení.
Reklama
Reklama

„Byl to obyčejný zápas, ve kterém o mnoho nešlo. Šli jsme si zahrát. V soupeřově týmu jsem měl dokonce několik kamarádů. Od první minuty ale pískal rozhodčí jednoznačně ve prospěch soupeře. I kluci ze soupeřova týmu se sami divili a taky se jim to nelíbilo. Nechápali to, že rozhodčí takto utkání vede, a že jim v podstatě pomáhá," popsal předcházející kontext celé situace ze sobotního zápasu mezi Jílovištěm a Nelahozevsí Rajnoch.

„My jsme z toho byli pochopitelně nervózní. Nervozita stále stoupala. Ještě jsem v kabině o poločase na kluky apeloval, ať nechají rozhodčího v klidu, aby se nestal nějaký problém," doplňuje předseda okresu Praha – západ.

„Poté bohužel po běžném zákroku tělo na tělo jsem se na rozhodčího podíval ve smyslu, co to bylo za faul. Podíval se na mě, ale vůbec se mnou nekomunikoval. Tak jsem mu bohužel řekl to, co bylo v zápise napsáno," potvrzuje své jednání bývalý český reprezentant.

„Samozřejmě bych si to neměl dovolit. Na hřišti jsou bohužel velké emoce a já jsem se nechal unést. Jako předseda OFS Praha – západ, funkcionář a trenér mládeže bych si to neměl dovolit. Tomu jednoznačně rozumím. Zpětně mě to pochopitelně mrzí, měl bych jít příkladem, o což se každý zápas snažím, ale tentokrát jsem to nezvládl," omlouvá se Rajnoch. Ve čtvrtek bude řešit disciplinární komise SKFS i jeho prohřešek.

Sieglův spoluhráč z Jíloviště Rajnoch se ve středočeské A třídě nedokázal udržet a ví, že dostane trest...

Zdroj: ofspraha-zapad.cz