eFotbal

Rána pro PSG. Před duelem Ligy mistrů jim bude chybět další hvězdný útočník

Rána pro PSG. Před duelem Ligy mistrů jim bude chybět další hvězdný útočník
Rána pro PSG. Před duelem Ligy mistrů jim bude chybět další hvězdný útočníkFlashscore
Paris Saint Germain bude v sestavě třetího zápasu základní skupiny Ligy mistrů proti Lipsku chybět hned několik opor. Po Ramosovi a Neymarovi nebude mít trenér Pochettino k dispozici ani Maura Icardiho, který se omluvil z osobních důvodů.
Reklama
Reklama

Icardi řeší rozchod se svou manželkou a agentkou Wandou Nara, která argentinského střelce obvinila z nevěry a zaútočila na něj v sérii příspěvků. „Zruinoval jsi další rodinu,“ cituje web tn.nova.cz slova agentky.  „Moje ruka se mi líbí víc bez prstýnku,“ je psáno v další příspěvku.

Icardi údajně podvedl svoji manželku s argentinskou herečkou a modelkou Chinou Suarez. Vztah Wandy a Icardiho začal v roce 2013, o rok později se vzali a mají spolu dvě dcery Francescu a Isabellu. Vztah byl však celý peprných událostí. Agentka Nara byla předtím manželkou Icardiho známého, bývalého středopolaře Barcelony Maxiho Lopeze, se kterým má tři syny.

PSG v Lize mistrů nepomůže ani vykartovaný Di María, takže se bude muset v ofenzivě spolehnout jen na Messiho a Mbappého.

Zdroj: tn.nova.cz