eFotbal

Real plánuje pročištění kádru před letními superposilami. V lednu cílí jen na talentovaného Rusa

Real plánuje pročištění kádru před letními superposilami. V lednu cílí jen na talentovaného Rusa
Real plánuje pročištění kádru před letními superposilami. V lednu cílí jen na talentovaného RusaFlashscore
Erling Haaland and Kylian Mbappé. Tyto dvě jména by měla podle spekulací v létě posílit španělského mistra. A tak klub ze San Bernabeu před jejich příchodem čistí soupisku.
Reklama
Reklama

Hazard, Isco, Bale. Vypadá to jako snový nákupní seznam nějakého All-Star týmu, je to naopak nabídka výprodeje, který hodlá v zimním přestupovém období uspořádat Carlo Ancelotti na lavičce Realu Madrid. Ten se připravuje na zásadní okysličení kádru a odřezávání “nepotřebných větví” je základem tvorby fotbalové bonsaje. Podle novinářů španělského listu El Nacional tak zimní přestupové okno bude v Realu Madrid symbolizováno spíš úklidem a nabíráním sil před létem, kde má Real políčeno na těžké váhy v podobě Haalanda, Mbappého a - v případě, že by některý z těchto cílů neklapl - možná Vlahoviče.

V zimě se tak Bílý balet pokusí udat hráče, se kterými spíše nepočítá. U Garetha Balea se ten termín “spíše” dá i vypustit, 32letý Velšan nehrál za Real soutěžní zápas od srpna a víc než fotbalu se podle bulváru věnuje golfu. Po konci letošního ročníku mu skončí smlouva, Ancelotti by se hráče s týdenním platem údajně až 600 tisíc eur rád zbavil už nyní. Zájem by údajně mohl mít Tottenham. Podobná situace (jen sedm odehraných utkání) a podobná destinace (zájem má mít prý Arsenal) je okolo Isca, určité oživení zaznamenala v posledních týdnech pozice Hazarda, ale podle španělských expertů to na setrvání v kádru Realu zřejmě stačit nebude.  

Jediným zimním příchodem by tak podle El Nacionalu mohl být osmnáctiletý ruský mladík Arsen Zacharijan. Tento křídelník Dynama Moskva je považován za budoucí superhvězdu ruské kopané a Real podle novinářů by měl zájem mu dát šanci. Talentovaný Rus je nicméně v hledáčku řady dalších velkoklubů a je otázka, jestli jméno Realu bude na realizaci přestupu stačit.

zdroj: El Nacional