eFotbal

Restart pro Janoška! Laso hodily Pardubice

Restart pro Janoška! Laso hodily Pardubice
Restart pro Janoška! Laso hodily PardubiceFlashscore
Bývalý mládežnický reprezentant bez herního vytížení? Nejhorší možná kombinace pro mladého hráče, který potřebuje sbírat minuty a zkušenosti. Dominik Janošek se vydává na novou cestu do Pardubic.
Reklama
Reklama

Od začátku letní přípravy bylo jasné, že pokud půjde v Plzni někdo z kola ven, budou to Miroslav Káčer a Dominik Janošek. Ani jeden z nich se neprobili do plánů trenéra Bílka a tak musel přijít konec v klubu. Káčer odešel za Gulou do Dunajské Stredy, to Janošek si vybral východ.

Když nevyšla poslední sezóna na hostování v Baníku, bylo jasné, že se janošek vrátí do Plzně, kde pro něj nebude místo. Dlouho se spekulovalo, kam by mohl jít a i když to nejdřív vypadalo na Zlín, konec tohoto příběhu je někde úplně jinde. 

„Chtěli jsme zvýšit konkurenci, pravdou je, že máme ve středu trošku přetlak. Soutěž je však dlouhá, liga nejde odehrát ve třinácti lidech. Když máte dvacet vyrovnaných hráčů, je to pro trenéry super. Musíme akorát najít ideální složení, aby to fungovalo,“ doplnil kouč Pardubic.

Právě v Pardubicích se Janošek hlásil i díky tomu, že ho z Plzně vykoupily. V záloze se potká se svým kamarádem Michalem Hlavatým, takže o vzájemnou symbiózu nebude nouze. 

Pro Janoška je tento přestup jasným krokem dopředu, protože nebude paběrkovat a může naplno rozvinout své fotbalové umění. A kdo ví, třeba se z toho vyvine i zahraniční angažmá.

Zdroj: fkpardubice.cz