eFotbal

Řezníček bere chybějící góly na kontě Sklářů na sebe: Jde to za mnou, naše produktivita byla žalostná

Řezníček bere chybějící góly na kontě Sklářů na sebe: Jde to za mnou, naše produktivita byla žalostná
Řezníček bere chybějící góly na kontě Sklářů na sebe: Jde to za mnou, naše produktivita byla žalostnáFlashscore
Žlutomodré Teplice zahájily jarní část sezony 2020/2021 nepříliš lichotivě a po dvou kláních jsou na dvou porážkách a skóre 0:7.
Reklama
Reklama

Pod mizerným úvodem do nového kalendářního roku je podepsán i obávaný ligový útočník Jakub Řezníček, jenž má za sebou zkušenosti ze Sparty, Viktorie Plzeň, Mladé Boleslavi, Příbrami, Českých Budějovic, Sigmy i Zbrojovky.

Někdejší forvard belgického Lokerenu, kde však nejlepší období kariéry rozhodně neprožil, zazdil v posledním kole proti jihočeskému Dynamu snad tři tutovky a navíc neproměnil pokutový kop.

I proto má tak nynější svěřenec kouče Radima Kučery na kontě po dvanácti odehraných duelech pouhou jednu trefu, což je po 12 brankách z minulé sezony notně podprůměrná bilance.

"Jde to za mnou, měl jsem na noze jasné góly, to musím proměňovat. Trošku jsem podklouzl, možná jsem se i lekl ofsajdu. Srážka myšlenek. Ale moje chyba. Naše produktivita byla žalostná," neměl problém přiznat idnes.cz citovaný kolega Mareše, Kučery, Mazucha a spol.

A ona penalta? Vojtěch Vorel mu vystihl úmysl. "Věřil jsem si, razantně jsem to kopl k tyči, ale Vorel to chytil. Předem jsem měl jasno, kam budu mířit, protože minule jsem to změnil na poslední chvíli a pak jsem nedal. Jinak jsme neodehráli špatné utkání, od toho bychom se mohli odrazit. Výkonem jsme Jablonec odčinili, výsledkem ne," krčil rameny ostřílený Řezníček, jehož vyjádření nabídl portál idnes.cz.

V sobotu 30. ledna dorazí na Stínadla Karviná, která naposledy čelila Slavii. Že by si Skláři spravili chuť a vylepšili reputaci právě na jedenáctém MFK, které má aktuálně o čtyři body více?

Zdroj: idnes.cz