eFotbal

Robbena neopouští problémy ani na sklonku kariéry. Vrátí se ještě na trávníky?

Robbena neopouští problémy ani na sklonku kariéry. Vrátí se ještě na trávníky?
Robbena neopouští problémy ani na sklonku kariéry. Vrátí se ještě na trávníky?Flashscore
Arjen Robben se nevzdává. A to i přesto, že se musí vyrovnat s dalším náročným zraněním. Podaří se věčnému pacientovi vyléčit a vrátit? A má Robben ještě motivaci?
Reklama
Reklama

Takto si svůj návrat nepředstavoval. Arjen Robben loni obnovil kariéru s cílem pomoci klubu, který jej vychoval a uvedl na velkou scénu. Romantickou vizi ovšem zatím narušuje největší soupeř Robbenovi úspěšné kariéry - zranění. Zrádné svalové zranění pustilo slavného odchovance pouze do dvou střetnutí a eventuální návrat je ve hře nejdříve v únoru...

V nejbližší budoucnosti bohužel hrát nebude. Všechno jde podle plánu, ale nechceme nic uspěchat. Chceme, aby vše proběhlo tak, jak má a především v naprostém klidu. Z tohoto důvodu není pravděpodobné, že by nastoupil v průběhu ledna," uvedl do médií trenér Danny Buijs. Jeho vyjádření dává najevo, že je Robben ještě jednou ochoten zabojovat. 

Nizozemská fotbalová legenda, která za dva týdny oslaví již 37. narozeniny by se každopádně Groningenu hodila. Oddálí ikonický Robben myšlenky na závěr kariéry nebo pomůže klubu svého srdce zabojovat o evropské poháry? Groningen se zatím překvapivě drží v horní části tabulky a Robbenův X Faktor může být jazýčkem na vahách.