eFotbal

Ronaldo může jít, další nám na Old Traffordu roste. Paul Scholes je nadšený z mladého supertalentu

Ronaldo může jít, další nám na Old Traffordu roste. Paul Scholes je nadšený z mladého supertalentu
Ronaldo může jít, další nám na Old Traffordu roste. Paul Scholes je nadšený z mladého supertalentuFlashscore
Manchester United mohou v zápasech evropské Konferenční ligy testovat mladé talenty. Paula Scholese ve čtvrtek proti Šerifu Tiraspol, který United vyhráli 3:0 zaujal jeden prezentovaný na levé straně ofenzívy.
Reklama
Reklama

Erik ten Hag, který postupně vytlačuje legendárního Cristiana Ronalda z kabiny prvního týmu United i z celého Old Trafford má v kapse skrytý trumf. Tím by podle bývalého záložníka United Paula Scholese mohl být supertalentovaný Argentinec Alejandro Garnacho, který ve čtvrtek - paradoxně na hřišti společně s Cristianem Ronaldem - pomáhal sestřelit moldavský Šerif Tiraspol. A osmnáctiletý talent jej opravdu zaujal.

„Měl skutečnou kvalitu, líbilo se mi na něm, že byl přímočarý. Neustále tlačil na obránce. Vypadal velmi efektivně, dokázal přejít přes protihráče, byl nebezpečný pro bránu soupeře. Měl od všeho trochu, jen mu chyběl gól nebo asistence,” hodnotil v rozhovoru pro televizní stanici BT Sport legendární záložník United z Fergusonovy éry Paul Scholes. „Ale na to, že mu bylo 18 let, byl z ofenzivní trojice nejefektivnější. Určitě je to hráč do budoucna a vlastně už i současnosti," dodal Scholes.

Kouč United si je podle všeho naprosto vědom potenciálu, který do budoucna Garnacho pro první tým Rudých ďáblů má, zatím mu nicméně postupně dávkuje čas jen v zápasech Konferenční ligy, kde Garnacho nastoupil do třech utkání. V Premier League se objevil jen na jedinou minutu, kdy na začátku sezóny střídal v nastavení proti Brightonu. Lze nicméně předpokládat, že po Mundialu, kam Garnacho zřejmě s národní reprezentací nepojede a bude mít prostor trénovat v Manchesteru by důvěra ten Haga k němu i jeho herní čas mohly růst.