eFotbal

Ronaldo se hádal se soupeřem, po zápase dostal od trenéra čočku

Ronaldo se hádal se soupeřem, po zápase dostal od trenéra čočku
Ronaldo se hádal se soupeřem, po zápase dostal od trenéra čočkuFlashscore
Bezbranková remíza s Al-Feiha kouče saúdskoarabského Al-Nassr Rudiho Garciu vůbec nepotěšila, a tak to dal svým hráčům pořádně pocítit. Čočku tedy dostal i hvězdný Cristiano Ronaldo. Ten špatný výsledek nenesl vůbec dobře a po závěrečném hvizdu se pustil do slovní přestřelky s jedním hráčem soupeře.
Reklama
Reklama

Po utkání Rudi Garcia podle goal.com neskrýval své rozčarování: „Výsledek je pro nás špatný. Rozhodně s ním nejsme spokojeni.“

Po této dělbě bodů navíc Al-Nassr opustil první příčku Saudi Pro League, což byla pochopitelně další špatná zpráva pro ambiciózní celek.

I proto Garcia po zápase své hráče pořádně sepsul. „Nejsem s jejich výkonem spokojený. Chtěl jsem po nich, aby hráli stejně jako v minulém duelu proti Al-Adalou (5:0), ale to se nestalo. Do konce sezony zbývá sedm kol. Budeme se snažit vrátit do čela, ale uvědomujeme si, že to nebude snadné,“ rozčiloval se kouč.

Svou frustraci dal najevo i CR7, který se bezprostředně po konci utkání pustil do slovní rozmíšky s Ali Al-Zagaanem z Al Feiha a následně si to namířil rovnou do tunelu.

Pro Al-Nassr je to další citelná ztráta v boji o titul, protože minulý měsíc prohrál s hlavním rivalem Al-Ittihadem. Další utkání čeká Ronalda a spol 18. dubna proti Al-Hilalu.