eFotbal

Rooney je znovu hitem! Anglii pobavil bratr hvězdy senzační trefou z poloviny hřiště

Rooney je znovu hitem! Anglii pobavil bratr hvězdy senzační trefou z poloviny hřiště
Rooney je znovu hitem! Anglii pobavil bratr hvězdy senzační trefou z poloviny hřištěFlashscore
Senzační trefa z poloviny hřiště baví už pár dní Anglii. A fanoušci jsou z ní paf. Střelcem gólu Macclesfieldu v sedmé nejvyšší soutěži totiž byl John Rooney, jehož starším bratrem je legenda Manchesteru United Wayne. „Jde ve stopách svého bráchy,“ komentují zásah, kterého si všimla pochopitelně média, fanoušci. „Takové góly prostě jejich rodina umí dávat,“ dodává další v narážce na dalekonosné gólové zářezy slavnějšího ze sourozenců v barvách Manchesteru United, Evertonu a DC United.
Reklama
Reklama

Třiatřicetiletý záložník John Rooney se senzačně trefil při remízovém duelu proti Basfordu. Fanoušci čekali, že bude přihrávat, jenže když si střelec všiml, že je gólman daleko z branky, rozhodl se zkusit štěstí. A míč opravdu skončil v síti. Publikum aplaudovalo, spoluhráči včetně gólmana přispěchali s gratulací.

Pochopitelně si mnozí z fanoušků vzpomněli na trefy, které obstaral slavnější Wayne Rooney. Ten se v roce 2014 z obrovské dálky v dresu Manchesteru United trefil proti West Hamu, o tři roky později podobný kousek proti "Kladivářům" zopakoval. Tentokrát v barvách Evertonu. Dokonce ze 60 yardů pak skóroval za DC United v roce 2019 v utkání proti Orlandu.

John Rooney hraje sice jen sedmou ligu, ale v klubu je v hodně dobré společnosti. Ředitelem je bývalá hvězda Premier League Robbie Savage, bývalý obránce Alex Bruce je manažerem a s týmem trénuje i další hrdina Newcastlu Papiss Cissé.