eFotbal

Rošády na brankářských postech! United sehnali náhradu za Dúbravku, Bayern lovil Monchengladbachu

Rošády na brankářských postech! United sehnali náhradu za Dúbravku, Bayern lovil Monchengladbachu
Rošády na brankářských postech! United sehnali náhradu za Dúbravku, Bayern lovil MonchengladbachuFlashscore
Poté co si Newcastle United povolal z hostování Martina Dúbravku, zůstali Rudí ďáblové bez kvalitní brankářské náhrady. To se rozhodli napravit a podívali se do Londýna. Brankářský post musel posílit i Bayern Mnichov.
Reklama
Reklama

Ďáblové zatím sází na Davida De Geu, který pod trenérem Erikem ten Hagem chytil novou formu, a tak jej staví prakticky do každého utkání. V takto velkém nasazení ovšem hrát pořád nelze, a proto se ďáblové po stažení slovenského brankáře Martina Dúbravky rozhodli jednat a našli si náhradu.

Novinář Guillermo Rai přišel s informací, že se Manchester United dohodl s Jackem Butlandem, který momentálně působí v Crystal Palace. Dříve byl tento gólman stabilní jedničkou, od léta ovšem marodil a zpátky do sestavy byl začleněn teprve nedávno. Orli tedy na jeho služby už tak nespoléhají a dovolí mu odejít.

Posilu mezi tři tyče musel nutně řešit také Bayern Mnichov, kterému se do konce sezony zranila stabilní opora v podobě Manuela Neuera, který si nešťastně zlomil nohu během lyžování.

Bavorský velikán nemusel hledat nikde daleko. Německá verze Sky Sports informuje, že do Allianz Areny míří Yann Sommer, který v této sezoně za Monchengladbach vyloženě čaruje. Když se objevila nabídka přestoupit do Bayernu, údajně nad ní nemusel váhat, jedná se totiž o jeho vysněnou destinaci. Transfer bude pochopitelně zhotoven ještě teď v lednu.