eFotbal

Rudí ďáblové monitorují nový defenzivní štít. Kdo by mohl na Old Trafford vystřídat Matiče?

Rudí ďáblové monitorují nový defenzivní štít. Kdo by mohl na Old Trafford vystřídat Matiče?
Rudí ďáblové monitorují nový defenzivní štít. Kdo by mohl na Old Trafford vystřídat Matiče?Flashscore
Trenér Rudých ďáblů Ole Gunnar Solskjaer má nůž na krku a mohl by být v nadcházejících týdnech pro nepřesvědčivé výkony odvolán, což však nemění nic na tom, že na Old Trafford se porozhlížejí po novém defenzivním štítu. Manchester United se právě na tomto postu potýká v této sezoně s problémy, které by chtěl vyřešit příchodem čerstvé posily.
Reklama
Reklama

Zkušený srbský legionář Nemanja Matić odváděl na Old Trafford dlouhé roky dobrou práci, ale věku prostě neporučíš. Ve svých třiatřiceti letech se jeho kariéra blíží pozvolna ke konci a tradiční ostrovní gigant v něm nemá již takovou oporu, jako kdysi.

Norský stratég se podle listu The hard Tackle domnívá, že by mohl tuto funkci v nadcházejících sezonách obstarávat Denis Zakaria. Čtyřiadvacetiletý rodák z Ženevy vykazuje přesvědčivé výsledky nejen v barvách švýcarské reprezentace, ale také v německé Bundeslize, kde hájí barvy Borussie Mönchengladbach.

Zakaria je právě na této adrese v poslední době příjemným zjevením, ale jeho smlouva s německým klubem vyprší již po konci této sezony. Zatímco vedení Mönchengladbachu by rádo spolupráci prodloužilo, Manchester United chce na tento cíl zacílit již v lednu s dodatkem, že by zbytek sezony strávil v Bundeslize.

Zdroj: thehardtackle.com