eFotbal

S aklimatizací žádný problém, prsí se velká posila Baníku jak z hlediska současnosti, tak perspektivy

S aklimatizací žádný problém, prsí se velká posila Baníku jak z hlediska současnosti, tak perspektivy
S aklimatizací žádný problém, prsí se velká posila Baníku jak z hlediska současnosti, tak perspektivyFlashscore
Dvacetiletý pravý bek Muhammed Sanneh, jenž dorazil do českého prostředí z estonského klubu Paide Linnameeskond, si plácl s Baníkem Ostrava na půlročním hostování s možností následné opce na trvalou spolupráci.
Reklama
Reklama

Gambijský zadák tak uspěl na týdenní zkoušce pod Lubošem Kozlem, který ho měl možnost vidět v zimních přípravných duelech a kouč z Bazalů ho bude moci využít již v nedělním soutěžním měření sil proti lépe postavené Spartě.

"Ukázal své nesporné kvality a myslím si, že má Baníku rozhodně co dát. Věřím, že to na jaře potvrdí a že svou budoucnost s námi spojí i v dalších letech," citoval web fcb.cz slova sportovního ředitele Aloise Grussmanna.

Pod vše se podepsal agent Daniel Smejkal, který si svého klienta vytipoval před rokem na základě datové analýzy. "Jsem velice rád, že jsme pro Muhammeda Sanneha našli možnost uplatnění v české lize a ještě k tomu v tak silném klubu, jakým je Baník. Jsem přesvědčen, že je pro Baník velkou posilou, a to jak z hlediska momentální situace, tak také z hlediska perspektivy," doplnil na stránkách fcb.cz manažer.

A co první dojmy mladíka, který se ve svých prvních ostravských dnech nenechal zaskočit ani sněhovou nadílkou? "Na podobné klima už jsem zvyklý z Estonska, kde jsem strávil několik roků. S aklimatizací není žádný problém. Samozřejmě se těším a chci pomoct Baníku k co nejlepším výsledkům. Už jsem slyšel i o skvělých fanoušcích, kteří tu jsou, a věřím, že je zažiju i přímo na stadionu," zakončil Sanneh, jehož dojmy přinesl oficiální web sedmého týmu Fortuna:ligy.

Podcast: Hodnocení posil v Premier League. Přijde Sima do West Hamu?

Zdroj: fcb.cz