eFotbal

S rokem 2021 přichází i přestupové období a týkat by se mohlo těchto hvězd

S rokem 2021 přichází i přestupové období a týkat by se mohlo těchto hvězd
S rokem 2021 přichází i přestupové období a týkat by se mohlo těchto hvězdFlashscore
S koncem Silvestra a příchodem Nového roku nezačíná pouze nový kalendářní rok, ale i přestupové období. Ty zásadní fotbalové přestupy se většinou uskutečňují v létě mezi sezónami, i v lednu se ale občas povede něco velkého jako například loni Erling Haaland. Kdo by ale mohl změnit dres v prvním měsíci roku 2021?
Reklama
Reklama
David Alaba

Defenzivnímu univerzálovi skončí v létě smlouva s Bayernem Mnichov a ten má tak motivaci jej ještě teď v lednu nějak zpeněžit. Rakouský reprezentant totiž nejspíše kontrakt neprodlouží a z Bayernu odejde, v létě by to ale bylo zadarmo, zatímco v lednu by z jeho odchodu Bayern mohl alespoň něco málo vytěžit. Zájem má podle všeho Real Madrid, Juventus a oba kluby z Manchesteru.

Mesut Özil

Už osmou sezónu hraje Mesut Özil za Arsenal, v posledních letech jsou ale jeho výkony podprůměrné a v roce 2020 už i ztratil místo v sestavě a téměř jistě letos z Arsenalu odejde. Dojít by k tomu mohlo už v lednu, zájem o něj má podle všeho několik týmů v bundeslize, ale i kluby z MLS.

Ousmane Dembelé

Do Barcelony kdysi přišel jako náhrada za Neymara za velké peníze z Borussie Dortmund, to se mu ale nepovedlo. Francouzského křídelníka často trápila zranění a přestože odehrál několik zápasů, kde se mu dařilo, není jeho angažmá na Camp Nou příliš povedené. Reprezentant Francie by mohl odejít do Arsenalu nebo do Liverpoolu.

Diego Costa

Odchod Diega Costy z Atletica Madrid je nyní už jistý, obě strany se totiž dohodly na rozvázání spolupráce. Hovoří se o tom, že se Costa vrátí do Premier League, spekulovalo se o přestupu do Arsenalu, což by možná špatně snášeli fanoušci Chelsea, kde Costa dříve působil. 

zdroj: sportskeeda.com