eFotbal

Sadílek: Jsem přesvědčený, že je v našich silách zvítězit před našimi fandy potřebným dvougólovým rozdílem

Sadílek: Jsem přesvědčený, že je v našich silách zvítězit před našimi fandy potřebným dvougólovým rozdílem
Sadílek: Jsem přesvědčený, že je v našich silách zvítězit před našimi fandy potřebným dvougólovým rozdílemFlashscore
Tomu, že Slovácko odcházelo z úvodního duelu druhého předkola Evropské konferenční ligy na půdě bulharského Lokomotivu Plovdiv notně zklamané, se netřeba divit. Soubor kouče Martina Svědíka totiž prohrál až díky brance minutu před koncem.
Reklama
Reklama

"Jednoznačně to bolí. Vždyť bezbranková plichta byla hrozně blízko. Pro odvetu u nás by to byl velmi dobrý výsledek. Byl to vyrovnaný zápas, jenže po sérii našich chyb jsme bohužel dostali v závěru gól. Jsem neskutečně zklamaný. Nerozhodný výsledek by tomuto utkání slušel rozhodně víc," nechal se slyšet na stránkách sport.cz středopolař Lukáš Sadílek.

Nebyli hosté až příliš nervózní? Přeci jen hráli v Evropě po mnoha a mnoha letech. "Já jsem se na utkání hrozně těšil a žádnou velkou nervozitu jsem necítil. Je ale pravda, že jsme se my střeďáci moc do hry nedostávali. I tak jsme ale byli určitě schopni uhrát lepší výsledek. Pokud by zápas skončil 0:0, nálada v kabině by byla úplně jiná," přidal na sport.cz starší bratr reprezentanta Michala Sadílka z PSV Eindhoven.

Jak se po porážce změnily šance pro domácí odvetě v Uherském Hradišti? "Jsme v o něco horší pozici, ale pořád je před námi ještě jedno celé utkání. Všechno je stále otevřené. Jsem přesvědčený, že je v našich silách zvítězit před našimi fandy potřebným dvougólovým rozdílem. Když začneme proměňovat šance, můžeme dvojzápas překlopit v náš prospěch, přestože proti nám stojí hodně kvalitní mužstvo," zůstal optimistou kolega Kadlece, Petržely či Holzera, jehož slova vyšla na sport.cz.

Nejbližší program zavane jeho mužstvo v neděli na stadion U Nisy pod Ještěd. "Musíme se s tím vyrovnat, přestože s takovými přechody nemáme prakticky žádné zkušenosti. Zápas v Plovdivu si musíme pořádně rozebrat a pak ho hodit za hlavu. Jsem přesvědčený, že duel v Liberci zvládneme a naladíme se tak na domácí odvetu s Plovdivem. Věřím, že i v ní poté uspějeme," uzavřel sportem.cz citovaný pětadvacetiletý odchovanec Slovácka.

Fortuna liga se vrací! V jakém formátu se bude hrát a vysílat? A jak do ní promluví strašák jménem covid?

Zdroj: idnes.cz