eFotbal

Sami cítíme, že poslední zápasy nejsou dobré, ví Puškáč, přesto hlásí: Do derby se Slavií musíme jít sebevědomě

Sami cítíme, že poslední zápasy nejsou dobré, ví Puškáč, přesto hlásí: Do derby se Slavií musíme jít sebevědomě
Sami cítíme, že poslední zápasy nejsou dobré, ví Puškáč, přesto hlásí: Do derby se Slavií musíme jít sebevědoměFlashscore
Vršovičtí klokani už byli tento týden v akci hned dvakrát a žádnou výhru si nepřipsali.
Reklama
Reklama

Jednou se tak stalo ve čtvrtfinále MOL Cupu, když po prodloužení nestačili na hradecké Votroky a podruhé remizovali v přípravě s druholigovým Varnsdorfem.

O remízu 1:1 se zasloužil spíše širší kádr obsahující jména jako Bačkovský, Fulnek, Křapka, Bartek, Nazarov, Ugwu či Koubek.

V neděli 20. února čeká soubor Luďka Klusáčka v rámci Fortuna:ligy nejkratší výjezd, protože se přestaví v sousedním Edenu.

Co udělá s týmem poslední neúspěch podle Davida Puškáče, jenž byl jediným, komu se proti Hradci Králové podařilo skórovat?

"Sami cítíme, že poslední zápasy zkrátka nejsou dobré. Ukázali jsme si, že umíme soupeře předčit. Musíme ale udržet tempo po celou dobu utkání," burcoval vršovickou kabinu bývalý opavský snajpr s minulostí v Karviné.

"Derby se Slavií je pokaždé specifické a hezké. Musíme do něj jít sebevědomě. Co se stalo v poháru je smutnou realitou, ale teď už s tím nic neuděláme. Jedeme dál!," ukázal optimismus osmadvacetiletý střelec, který v tomto ligovém ročníku zaznamenal šest branek, díky čemuž zastiňuje Chramostu i Necida.

Předčasný konec? Necítím se dobře. Když bude nějaké jiné řešení, nedá se nic dělat, krčí rameny Jarolím

Zdroj: bohemians.cz