eFotbal

Se Solskjaerem je zle. Vedení United svolalo mimořádnou schůzku. Spekuluje se o Zidanovi a Pochettinim

Se Solskjaerem je zle. Vedení United svolalo mimořádnou schůzku. Spekuluje se o Zidanovi a Pochettinim
Se Solskjaerem je zle. Vedení United svolalo mimořádnou schůzku. Spekuluje se o Zidanovi a PochettinimFlashscore
Funkcionáři Manchesteru United v důsledku ostudné prohry na Watfordu svolali mimořádnou schůzku, ve které by se mělo rozhodnout o osudu norského trenéra Ole Gunnara Solskjaera. „Rudí ďáblové“ prohráli už popáté v sezóně.
Reklama
Reklama

Jak informoval deník The Sun představitelé Manchesteru opustili toto setkání s úmyslem zbavit Solskjaera jeho trenérských povinností. Sky Sports News ale uvádí, že o Norově situaci není zatím rozhodnuto. Šéfové klubu si prý nejsou jisti, zda je to rozumné řešení.

Solskjaer, kterého část fanoušků vypískala, na pozápasové tiskové konferenci s Watfordem trval na tom, že je stále tím mužem, pod kterým se v ještě v této sezóně United zvednou. Již před tím se ho zastali i svěřenci Bruno Fernandes a David de Gea, podle kterých by měli být nejvíce kritizováni samotní fotbalisté z Old Trafford.

Podle serveru 90min.com se však nyní zdá, že představenstvo klubu po bídných výsledcích a výkonech konečně zasáhne. Solskjaer už přežil sekání po ostudných říjnových porážkách s největšími rivaly Liverpoolem (5:0) a Manchesteru City (2:0).

Pokud bude norský stratég z lavičky „Rudých ďáblů“ přece jen odvolán, očekává se, že obdrží odstupné ve výši 7,5 milionu liber (více než 227 milionů korun).

Podle The Sun chtějí na Old Trafford nahradit Solskjaera nahradit bývalým koučem Realu Madrid Zinedinem Zidanem, 90min.com uvádí, že nejvážnějším kandidátem na uvolněný post je lodivod Leicesteru City Brendan Rodgers. Určitou šanci má ale podle fotbalového serveru prý i Mauricio Pochettino.

Server 90min.com se rovněž uvedl, že se vedení United chtělo se Solskjaerem rozloučit až na konci sezóny, ale potřeba najít nového trenéra je každým týdnem jasnější a jasnější, takže k tomu opravdu asi dojde již nyní.

Zdroj: 90min.com