eFotbal

Selhání ve snaze získat Torrese si Barcelona nepřipouští. Záložním plánem se ale raději vyzbrojila

Selhání ve snaze získat Torrese si Barcelona nepřipouští. Záložním plánem se ale raději vyzbrojila
Selhání ve snaze získat Torrese si Barcelona nepřipouští. Záložním plánem se ale raději vyzbrojilaFlashscore
Kolem jména devatenáctiletého křídelníka Ferrána Torrese je opět rušno. Někdejší tvář Valencie si získává na pozornosti v Manchesteru City, ačkoliv o dobrém herním vytížení nemůže být ani řeč. V minulosti se o něj zajímaly už Liverpool či Borussia Dortmund, nyní se zdá, že by se mohl vrátit do rodné země, ačkoliv Barcelona ještě nemá ani zdaleka vyhráno.
Reklama
Reklama

Nový kouč katalánského giganta nasedl do rozjetého vlaku, kterému každou chvíli hrozí vykolejení. Aktuální příčka v tabulce La Ligy či vyřazení z Ligy mistrů je tomu jasným důkazem a účast v jarních bojích Evropské ligy je jen chabou náplastí na bolístku, kterou Barcelona v posledních měsících prožívá.

Xavi chce co nejdříve přivést na Camp Nou křídelní hráče, aby dodali sílu jeho hernímu systému. Již v lednu se chce Barcelona vykázat na přestupovém trhu aktivitou, ale vinou finanční krize má své možnosti omezené. Nezdar ve snaze získat Ferrána Torrese si nepřipouští ani prezident klubu Joan Laporta, ačkoliv už má i raději i záložní plán, pokud na Etihad Stadium se svou nabídkou nepochodí.

Podle Mundo Deportivo je předmětem zájmu taktéž americký legionář Christian Pulišić. Tvář londýnské Chelsea se v této sezóně potýkala se zraněními a není jasné, zda dostane pod taktovkou Thomase Tuchela dostatečný prostor se prosadit.

Zdroj: mundodeportivo.com