eFotbal

Sešívaní se vrátili do známého prostředí i se Šmigou, Usorem či Ichou. Čeká se na Provoda...

Sešívaní se vrátili do známého prostředí i se Šmigou, Usorem či Ichou. Čeká se na Provoda...
Sešívaní se vrátili do známého prostředí i se Šmigou, Usorem či Ichou. Čeká se na Provoda...Flashscore
Slávisté se opět vrátili do rakouského Aigenu, kde je tentokráte čeká dvoutýdenní herní kemp, který se aktuálně týká kádru, jehož součástí je pětatřicet tváří.
Reklama
Reklama

Lukáš Provod se připojí hned po další fáze jeho rehabilitace v Německu a součástí výběru jsou nyní i Marek Icha, Matěj Jurásek, Moses Usor nebo Daniel Šmiga.

"Kádr je na tohle soustředění hodně široký. Chtěli jsme to tak. Máme tady kluky, které jsme chtěli vidět z mládeže i partnerských klubů. Radost nám dělá i to, že se vrátili reprezentanti. Je na nich vidět obrovská chuť. Už jsme jim možná taky trošku chyběli," uvedl v interview pro slavia.cz sešívaný asistent Jaroslav Köstl.

Tréninková náplň bude podle člena trenérského štábu podobná jako v sezoně. "Bude spousta herních tréninků, samozřejmě jsme ještě úplně neopustili i kondiční aspekt. Budeme to různě prolínat a reagovat na aktuální stav hráčů," přidal spolupracovník Jindřicha Trpišovského.

Závěr první tréninkové jednotky po návratu do Rakouska obstaraly soutěže. Jak si v nich vedl čerstvě osmadvacetiletý útočník Václav Jurečka? "My jsme mu to dali jako dárek. Ale co jsem byl na kontrole, tak to pro něj nedopadlo úplně dobře. Ale vážně, jsme moc rádi, že ho tady máme, na prvním kempu kvůli reprezentaci chyběl. Těšíme se na něj a doufáme, že naváže na své fantastické výkony z loňského ročníku," zaznělo z úst kouče.

Co očekává realizační tým od příprav proti Puskás Akadémia, Rapidu Bukurešť a Olympiakosu Pireus? "Velká pochvala organizátorům. Soubor soupeřů má zvuk. Jsou to týmy, které hrály nebo hrají evropské poháry. Bude to dobrý test. Třetí zápas s Bukureští jsme přidali, protože do ligy je ještě daleko a máme široký kádr. Takže to potřebujeme prorotovat i vzhledem k tréninkovému procesu, zároveň to chceme trošku sladit. Vytvořit chemii mezi hráči, vidět v zápasové akci nově příchozí kluky," doplnil na slavia.cz Köstl.

Ztracený syn, gólostroj v útlumu i šikula z Brazílie! Která z plzeňských posil zamíří do základu?

Zdroj: slavia.cz