eFotbal

Ševci jsou dočasně bez Condeho. Cizinecká policie poslala "zlínského Pogbu" zpět do Guineje

Ševci jsou dočasně bez Condeho. Cizinecká policie poslala "zlínského Pogbu" zpět do Guineje
Ševci jsou dočasně bez Condeho. Cizinecká policie poslala "zlínského Pogbu" zpět do GuinejeFlashscore
Mladý záložník Cheick Conde (20), kolem nějž svého času kroužily obě slavná pražská "S", je součástí Fastavu Zlín již od úvodu loňského roku a na dotyčné adrese si již od té doby připsal jednatřicet ligových utkání.
Reklama
Reklama

Momentálně však "zlínský Pogba" s cenovkou 650 tisíc eur součástí kádru Ševců není...

Jak zaznělo na stránkách Deníku Sport, guinejskému středopolaři vypršela platnost pasu a cizinecká policie ho po několika ignorovaných výzvách k prodloužení vyhostila do jeho rodné země.

"Odcestoval do Guineje pro nové doklady. Měl by být po reprezentační pauze zpátky," ozřejmil na stránkách Sportu generální manažer žlutomodré značky Zdeněk Grygera.

V posledním kole proti Dynamu České Budějovice (3:0) ho podle hlavního kouče Bohumila Páníka zdatně zastoupil další nadějný mladík Dominik Janošek.

Proti třinácté Karviné už by ho však měl rád hlavní trenér ze zlínské Letné zpět. Utkání s Plzní je odloženo, takže se půjde opět do akce až po reprezentační přestávce, konkrétně čtvrtý dubnový den.

Mezinárodní pauzu si nyní jedenáctý celek tabulky hodlá okořenit dvěma přípravnými zápasy. Páník to zdůvodnil tím, aby jeho hráči nevyšli z tempa.

Zdroj: isport.blesk.cz